Yeni başkan Tunalı

Yeni başkan Tunalı

Çetinkaya’da seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapıldı.

A+A-

Çetinkaya’da cumartesi günü Dr. Bülent Dizdarlı’dan boşalan başkanlık görevine Ceran Tunalı seçildi. Sarı kırmızılılarda Olağanüstü Genel Kurul, kulüp lokalinde üyelerin katılımı ile yapıldı. Daha önce başkan olarak Hasan Macila’nın, sekreter olarak Ferdinç Kılıç ve Macit Yüksel’in yer aldığı divanın genel kurulun açmasının ardından saygı duruşu yapıldı.

 

Raporlar aklandı

Genel kurul gündemi gereği faaliyet raporunu Dr. Bülent Dizdarlı, mali raporu Özkan Kösezade üyelere okudu. Daha sonra her iki rapor da oybirliği ile üyelerin onayını aldı.

 

Yeni başkan Tunalı

Genel kurula tek başkan adayı olarak giren Ceran Tunalı, üyelere yönelik yaptığı konuşmada Çetinkaya başkanı olmanın zorluğunu bildiğini belirterek kulübü daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını belirtti. Üyelerin onayını alan Tunalı, kulübün yeni başkanı oldu.

 

Dizdarlı’ya teşekkür plaketi

Genel kurulun dilek ve temenniler kısmında Tözün Tunalı, Öner Cambaz ve Hasan Macila birer konuşma yaptılar. Kulübün yeni başkanı Ceran Tunalı hizmetlerinden dolayı Bülent Dizdarlı’ya teşekkür plaketi sundu.

 

Genç yönetim kurulu

Ceran Tunalı başkanlığında genç bir yönetim kurulu oluşturulurken kurul şu isimlerden oluşuyor: Özkan Kösezade, Eralp Ulunay, Süleyman Yemen, Macit Yüksel, Erdoğan Macila, Tolga Yıldırım, Fatih Bulduk, Vedat Ahmetraşit, Hakan Remzi, Irmak Adışanlı, Erhan Kapılgan, Aral Doğu, Kadri Alagöz, Bülent Baytekin

Haysiyet Divanı: Ali Kösezade, Tözün Tunalı, Bülent Dizdarlı, Hasan Macila, Cemal Bulutoğluları

Bu haber toplam 1957 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.