Yeni başarılar için smaç atacak

Yeni başarılar için smaç atacak

Kar voleybolunda önemli başarılara imza atan Merve Çelebi, Türkiye Milli Takımı ile CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu ilk etabında Kahramanmaraş’ta mücadele edecek

A+A-

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından organize edilen Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk ayağı, 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde Türkiye Voleybol Federasyonu ile Kahramanmaraş Belediyesi’nin işbirliğinde düzenlenecek. Organizasyonda Türk Milli Takımı adına ülkemiz elit voleybolcularından Merve Çelebi de mücadele edecek.

Geçtiğimiz yıl Avusturya’da düzenlenen Wagrain etabında Türkiye Milli Takımı ile bir şampiyonluk bir de üçüncülük yaşayan Merve ve arkadaşları, Kahramanmaraş’ta başarılarına bir yenisini daha eklemeye çalışacak.

 

27 takımdan 99 sporcu yer alacak

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ilk etabı olan Kahramanmaraş’ta organizasyon Yedikuyular Kayak Merkezi’nde yer alacak. Bir süre önce Antalya’da kampa giren Merve’li Türkiye, kampın tamamlanmasının ardından kafile olarak organizasyonun yapılacağı Kahramanmaraş’a geçiş yaptı.

Kadın ve erkek kategorilerinde toplamda 27 takımın mücadele edeceği organizasyona Merve Çelebi’nin yer aldığı Türkiye’nin yanı sıra Belçika, Kanada, Fransa, İtalya, Litvanya, Polonya, Romanya, Rusya, İsviçre, Almanya, Macaristan, İran, Cebelitarık, Ukrayna ve Çekya’dan 99 sporcu katılacak.

 

Finaller Pazar günü

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Türkiye’yi erkeklerde Sefa Urlu/Necmi Ayberk Güllük/Batuhan Kuru/Sacit Kurt (TUR1) ile Bahadır Utku Kesgin/Ahmet Can Tür/Dündar Yıldırım/Koray Baytemur (TUR2) takımları, kadınlarda ise Simge Yalçın/Merve Çelebi/Bahanur Gökalp/Sanem Baş (TUR1) takımı temsil edecek.

2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 1. ayak karşılaşmaları, 17 Şubat 2022 tarihinde oynanacak erkekler eleme turu karşılaşmaları başlayacak. 2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu 1. ayak karşılaşmaları, 20 Şubat pazar günü oynanacak final karşılaşmalarıyla sona erecek. Final müsabakaları, CEV YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.