“Yeni başarılar hedefliyorum”

“Yeni başarılar hedefliyorum”

Milli Boksör Metin Turunç, 13 Mayıs’ta İstanbul’da Avrupa Şampiyonluk kemeri için ringe çıkacak

A+A-

Milli boksör Metin Turun, Mayıs ayında Avrupa Şampiyonluk Kemeri için ringe çıkacak.

Dev organizasyonun tarihinin belirlenmesinden sonra çalışmalarını sıklaştıran ‘Demir yumruk’ lakaplı boksör, elde ettiği başarılara bir yenisini daha eklemek istiyor. Pazartesi gününü çift idmanla geçiren Turunç ve antrenörü Dindar Gölçek, Pazartesi akşamı yaptıkları idman sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

Turunç: Geçmiş maçlara göre üst düzey bir organizasyon

Milli Boksör Metin Turunç, 13 Mayıs tarihinde İstanbul’da yapacağı zorlu müsabaka öncesinde yaptığı açıklamada, Mayıs ayında Avrupa Şampiyonluk Kemer müsabakası için davet aldıklarını ve organizasyonun geçmiş maçlara göre çok üst düzey olduğunu söyledi. Maçın 7000 kişilik statta olacağını ve birçok kanaldan canlı yayınlanacağını ifade eden Turunç, bu dev organizasyondan da yine anlının akı ile başarı ile döneceğini söyledi. Avrupa Şampiyonluk Kemerinin ülkeye geleceğine olan inancını belirten Turunç, antrenörünün yaptığı planlama doğrultusunda Mayıs ayındaki müsabaka için yoğun çalışma temposuna başladıklarını ifade etti.

 

Gölçek: Zor bir dönemdeyiz

Antrenör Dindar Gölçek ise yaptığı açıklamada 13 Mayıs tarihindeki kemer maçının hem kendileri hem de ülke adına önemli olduğunu söyledi. Metin’in bu maça davet almasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Gölçek, yaptıkları planlama doğrultusunda Avrupa Şampiyonluk Kemer maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 641 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.