Yedi kulüp tek yabancı istiyor

Yedi kulüp tek yabancı istiyor

Yedi kulüp gelecek sezon Süper Lig’de tek yabancı oyuncu olması yönünde görüş birliğine sahip

A+A-

Süper Lig'de gelecek sezon yabancı oyuncu kontenjanının kaç olacağı belirsizliğini korurken bazı kulüpler futbol federasyonundan bu kontenjanın 1 olması yönünde talepte bulundu. Lefkoşa ekiplerinin çoğunlukta olduğu bu kulüpler, Futbol Federasyonu'nda yazı yazarak taleplerini iletti, alınacak karara saygılı olacaklarını ifade etti.

Küçük Kaymaklı Başkanı Akay Aşina, Hamitköy Başkanı Evren Mannaş, Çetinkaya Başkanı Süleyman Yemen, China Bazaar Gençlik Gücü Başkanı Osman Karamanlı, Göçmenköy Başkanı Ersan Karataş ve ay sonu görevi bırakmaya hazırlanan Yenicami Başkanı Ali Özmen Safa’nın imza attığı 10 Mayıs 2023 tarihli yazıda tek yabancı talebi vurgulandı. Bu kulüplere ek olarak ayrıca Mesarya Spor Kulübü de Başkan Kaan Ertuğ imzalı yazı ile eklendi.

Bir süre önce Kulüpler Birliği gerçekleştirdiği toplantıda 3 yabancı oyuncu ile ilgili görüş ortaya koymuştu. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nun da 2 yabancı uyruklu futbolcu kontenjanına sıcak baktığı biliniyor. 7 kulübün tek yabancı oyuncu isteği sonrasında yabancı kontenjanının 2023-2024 sezonunda kaç olacağı merak konusu.

Bu haber toplam 843 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.