YDÜ'nün rakibi Mersin

YDÜ'nün rakibi Mersin

Yakın Doğu Üniversitesi , sekizinci haftada Mersin Büyük Şehir Belediyesi'ni konuk edecek.

A+A-

FIBA Kadınlar Euroleague’de mücadele ettiği B Grubu’nda Fenerbahçe galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin sekizinci  haftasında Mersin Büyük Şehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre karşılaşma, yarın ülkemiz saati ile 14:00’te İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak ve TRT Spordan naklen yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu maç ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, “İyi savunma anlayışımızla sahaya yansıtarak maçı kazanıp Türkiye liginde de başarılı gidişatlarını sürdürmek istiyoruz” dedi.

Mersin ekibinin bu yıl iyi bir kadro kurduğunu ifade eden tecrübeli antrenör Kalaycıoğlu, rakipleri Mersin BŞB için mücadele ettikleri tüm kulvarlarda en iyi noktada olmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar değerlendirmesinde bulundu. Mersin BŞB’nin FIBA Eurocup’ta final Türkiye Ligi’nde de ilk beşin içinde yer almayı hedeflediğini belirten Kalaycıoğlu, “Her iki takımında hedefi en iyi yerlerde olmak. Mücadeleyi bırakmayan bir rakiple karşı karşıyayız. Dikkat etmemiz gereken noktaları gözden geçirdik, hazırlıklarımızı rakibimize göre yaptık. Kendi evimizdeki maça konsantre bir şekilde çıkıp saha avantajını kendi lehimize çevirerek galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Keyifli bir maç izlettireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.