YDÜ'den üçte üç

YDÜ'den üçte üç

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi üçüncü haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyesini 65-47 mağlup eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, ligde üçüncü galibiyetini aldı.

A+A-

Samsun Canik Belediyesi ise Yakın Doğu Üniversitesi karşısında ligdeki ilk yenilgisini yaşamış oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Samsun, Canik Belediye Spor Salonu’nda oynanan maçta periyotlar, 18-18, 33-34, 39-53 ve 47-65 tamamlandı. Etkili savunması ile maçı kazanan Yakın Doğu Üniversitesi’nde 14 sayı ile Jantel Lavender en fazla sayı atan isim oldu. Bahar Çağlar 9 ribaunt alırken, Courtney Vandersloot’ta 8 asist yaptı. Kayla McBride ile Olcay Çakır ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giymediler.

Samsun Canik Belediyesi’nde: Aija Putnina 12 sayı, 6 ribaund, Eshaya Murphy 13 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Avery Warley 10 sayı, 15 ribaund kaydetti.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde; Jantel Lavender 14 sayı, 5 ribaund, Elin Eldebrink 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Courtney Vandersloot 13 sayı, 8 ribaund, 7 asist, Ann Wauters 8 sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Kuanitra Hollingsvorth 6 sayı, 5 ribaunt ortalama ile oynadı.

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.