YDÜ'den Gönyeli'ye cevap

YDÜ'den Gönyeli'ye cevap

YDÜ Kadın Takımı Yardımcı Antrenörü Arkan Arşehit sabah saatlerinde Gönyeli Spor Kulübü'nün yaptığı yazılı açıklamaya cevap hakkını kullandı.

A+A-

YDÜ Kadın Takımı Yardımcı Antrenörü Arkan Arşehit sabah saatlerinde Gönyeli Spor Kulübü'nün yaptığı yazılı açıklamaya cevap hakkını kullandı. Arşehit, bu konuları tartışmak yerine sporun fair-play ruhu içerisinde, iyi olanın kazandığı bir play-off serisine odaklanmak gerektiğini dile getirdi.

Arşehit'in yaptığı açıklamanın tam metni şu şekilde;

"Erkekler Ligi'nde oynanan YDÜ-Koop maçına ilgi çok yoğundu. Bizler de bu ilgiden dolayı izdiham olmasın diye bedava bilet dağıttık ve bizden talep edenlere de bu biletleri verdi. Birçok kulüp bize bilet için talepte bulundu ancak bunların arasında Gönyeli Kadın Takımı yoktu. Kendileri başkaları aracılığıyla bilet alarak maça geldiler. NEU RA 25'in iki girişi var ve ben maça biraz geç geldiğimde YDÜ girişinde, Gönyeli sporcularını gördüm ve bana "Arkan Hoca bizi salona almıyorlar." diyerek serzenişte bulundular. Ben de konuyla hemen ilgilenerek durumu YDÜ Spor Kulübü Başkanı Hakan Atamtürk'e ilettim ve Atamtürk de bana "Öyle şey mi olur, hemen içeriye alın" talimatını verdi. Ben de YDÜ'ye ayrılan bölümde yer kalmadığı için bir güvenlik görevlisi eşliğinde Koopspor girişinden Gönyeli oyuncularının içeriye alınmasını söyledim. Gönyeli güzide bir kulübümüz ve hergün bu arkadaşlarımızın yüzünü görüyoruz. Bence tartışmak yerine sporun fair-play ruhu içerisinde, iyi olanın kazandığı bir play-off serisine odaklanmalıyız... Buradan bütün takımlara play-off'ta başarılar dilerim." dedi. 

Bu haber toplam 1851 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler