YDÜ'de yabancılar tamam

YDÜ'de yabancılar tamam

YDÜ La'Shard Anderson ve Nenad Misanoviç'i renklerine bağladı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi büyük erkek basketbol takımı anlaşma sağladığı oyun kurucu La’Shard Anderson ve daha önce anlaşılan Sırp oyuncu Nenad Misanoviç’i adaya getirdi. NCAA1 takımlarından Boise State’de başarılı bir performans sergileyen ve 5 yıllık Avrupa tecrübesi bulunan 28 yaşındaki La’Shard Anderson, son olarak Güney Kıbrıs’ta AEK Larnaka’nın ligde finale kalması ve kupayı kazanması için katkı koymuştu. Anderson hem hücum hem de savunması ile dikkat çekiyor. YDÜ ayrıca daha önce anlaşmış olduğu Sırp oyuncu Nenad Misanoviç’i de adaya geldi.

 

Kıryağdı: “Her iki oyuncu bize çok katkı sağlayacak”

Transferlerle ilgili konuşan YDÜ antrenörü Halit Kıryağdı, La’Shard ve Nenad’ın gelmesi ile yabancı oyuncu transferini tamamladıklarını belirtti. Uzun süredir emek harcadıkları oyuncuları takıma kattıkları için mutlu olduğunu söyleyen Kıryağdı, “Geçen sezon La’Shard’ın oyununu canlı izleme fırsatı da bulduğum. La’Shard’ın yüksek bir oyun zekası ve mücadeleci bir savunması var. Karakteri ve çalışkanlığı ile ilgili de iyi bir referansa sahip. Her iki oyuncunun da bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Anderson: “Kıbrıs’a geri döndüğüm için mutluyum”

YDÜ’nün yeni transferi La’Shard Anderson yaptığı açıklamada Kıbrıs’a geri döndüğü için mutlu olduğunu, yeni bir ligde tekrardan şampiyonluk kazanmak için mücadele vereceğinden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirtti. “Yeteneklerimle takımı daha yüksek bir seviyeye çıkaracağıma inanıyorum” diyen Anderson, “Kıbrıs her zaman kendimi rahat hissettiğim bir yer olmuştur. Yakın Doğu ailesine katılıdığım için mutluyum” açıklamasını yaptı.

 

Misanoviç: “Her zaman şampiyonluğa oynayan bir takıma geldiğimi biliyorum”

YDÜ’nün bir diğer transferi Nenad Misanoviç yaptığı açıklamada YDÜ’ye katılmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getirdi. Kulüple ilgili güzel şeyler duyduğunu belirten Misanoviç, “Herzaman şampiyonluk için mücadele eden şampiyon bir takıma geldiğimi biliyorum ve bu beni daha çok motive ediyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.