YDÜ,Beşiktaş'ı yendi: 72-59

YDÜ,Beşiktaş'ı yendi: 72-59

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 24. haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk eden Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, maçı 72-59’luk skorla kazandı.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi bu maçla galibiyet sayısını 22’ye çıkararak ligdeki liderliğini devam ettirirken, Beşiktaş da ligde 9’uncu mağlubiyetini aldı.

İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan maçta, rakibine asist ile ribauntlarda üstlük sağlayan ve 8 top çalma elde eden Yakın Doğu Üniversitesi, Quanitra Hollingsvorth, Cansu Köksal, Courtney Vandersloot, Jantel Lavender, Elin Eldebrink beşiyle parkeye çıktı. Maçın en skorer ismi Beşiktaş’tan Iva Radosavljevic 15 sayı olurken, Yakın Doğu Üniversitesi’nde Courtney Vandersloot 12 sayı, 13 asist, Quanitra Hollingsvorth 12 sayı, 12 ribaunt, Jantel Lavender de 11 sayı, 10 ribaunt ile double double yaptılar. Maçta periyotlar 19-22, 32-34, 55-48 ve 72-59 tamamlandı.

İlk periyotta oynadığı etkili oyunla Beşiktaş üstünlüğü sağlanan maçta, geriye kalan iki periyotta oyuna ağırlığını koyan Yakın Doğu Üniversitesi, hücumda iyi organize olarak ve iyi savunma yaparak evinde galibiyete ulaştı.

Bu haber toplam 1615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.