YDÜ yarı final vizesini aldı

YDÜ yarı final vizesini aldı

Hentbolda Spor Yazarları Derneği Kupası erkekler ön eleme maçında YDÜ, MGA'yı yenerek yarı finale yükseldi.

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) her yıl geleneksel olarak ortaklaşa düzenlediği kupa maçları tüm heyecanı ile devam ediyor. Hentbol büyük erkekler ve kadınlar arasında düzenlenen KTSYD Kupası’nda maçlar CIU Arena’da oynanıyor.

Turnuvanın ilk gününde kadınlar maçları oynanmıştı ve UKÜ ile Esentepe Efsane kadınları finale yükselmişlerdi. İkinci gün maçında ise erkekler ön eleme mücadelesi verildi. YDÜ-MGA mücadelesinde kazanan YDÜ oldu.

 

YDÜ-MGA: 46-31

Hakemler: Ülviye Beşe, Ahmet Şendilli

YDÜ: Tolga, Mert Göksu, Hakan, Berkem, Arda Kahraman, Buğra, Çağay, Özgü, Arda Kansu, Ali Arda, Doğukan, Selami, Cemil, Murat, Serkan, Mert

MGA: Ataer Hakkı, İbrahim, Hakan, Hüseyin, Ahmet, Ömer, Hüseyin, Cemal, Berat, Bayram.

 

İlk devresi başabaş mücadeleye sahne olan mücadelede YDÜ son bölümde skor üstünlüğünü sağladı ve bunu maç sonuna taşıdı. Hentbol KTSYD Kupası erkekler ön eleme maçında MGA’yi 46-31 mağlup eden Yakın Doğu erkekleri yarı finale yükselirken maçın en skorer ismi MGA’dan 11 sayı ile Ömer Oklu oldu.

Hentbol KTSYD Kupasında final maçları 18 Ocak Cumartesi akşamı oynanacak. Kadınlar ardından erkeklerde de finale kalacak takımların belli olacağı yarı final maç programı şöyle:

 

16 OCAK PERŞEMBE

CIU Arena

Saat 18.00: GG-YDÜ

Saat 19.45: UKÜ-Yükseliş

 

Fotoğraf: Ferah Barışsev

Bu haber toplam 1330 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.