YDÜ ve Girne Üniversitesi oyuncularına milli davet

YDÜ ve Girne Üniversitesi oyuncularına milli davet

Türkiye A Milli Kadın Takımı’na Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımından 3, Girne Üniversitesi kadın basketbol takımdan ise 2 oyuncu aday kadroya çağrıldı.

A+A-

16-25 Haziran 2017 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin ev sahipliğinde organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türkiye A Milli Kadın Takımı’na Yakın Doğu Üniversitesi kadın basketbol takımından 3, Girne Üniversitesi kadın basketbol takımdan ise 2 oyuncu aday kadroya çağrıldı. Yakın Doğu Üniversitesi’nden Olcay Çakır Turgut, Kuanitra Holingsvorth ve Bahar Çağlar, Girne Üniversitesi’nden Safiye Simay Karaman ve Merve Aydın milli davet alan isimler oldular.

Türkiye, 2 Mayıs Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda toplanarak hazırlıklarına başlarken, takımın saat 10:00’da yapacağı ilk antrenmanın yarım saati basına açık olarak gerçekleştirilecek.

2 Mayıs Salı günü İstanbul’da kampa girecek olan basketbolcular, 17 Mayıs Çarşamba günü ise kondisyon çalışmaları için Slovenya’ya gidecek. Slovenya’da üç hazırlık maçı oynayacak olan Türkiye A Milli Basketbol takımı, yurda döndükten sonra 3-4 Haziran’da Rusya’da iki tane hazırlık maçı oynayacak. Türkiye A Milli Kadın Takım aday kadrosu, 9 ve 10 Haziran’da Letonya ile iki hazırlık maçı yaptıktan sonra 13 Haziran Salı günü Avrupa Şampiyonası’na katılmak üzere Çek Cumhuriyeti’ne gidecek.

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.