YDÜ için final zamanı

YDÜ için final zamanı

YDÜ Kadın Basketbol Takımı, bugün Türkiye Kupası finalinde AGÜ ile karşılaşacak

A+A-

Kadınlar Türkiye Kupası’nda Galatasaray ve Beşiktaş’ı eledikten sonra finale yükselen Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Kadın Basketbol Takımı, bugün Bellona Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) ile finalde karşı karşıya gelecek. Karşılaşma İzmir Bornova Atatürk Spor Salonu’nda saat 15:30’da başlayacak.

YDÜ karşılaşmayı galibiyetle noktalaması halinde yeni oluşumda ilk kez bir kupa kazanmış olacak. Ligde lider konumda bulunan ve Euro Cup’ta yoluna devam eden YDÜ’nün AGÜ ile oynayacağı karşılaşma TRT SPOR ve BRT2’den canlı olarak yayınlanacak.

 

Kalaycıoğlu: “Aldığımız galibiyetler kupa ile anlam kazanacak”

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer kalaycıoğlu yaptığı açıklamada “Kazanılması en zor kupaya adımızı yazdırmak istiyoruz” dedi. Rakipleri AGÜ’nün uzun yıllar yaptığı yatırımlarla yukarılara doğru ilerlediğini, Euro Cup’ta da önemli başarılar elde ettiğini belirten Kalaycıoğlu, “YDÜ’de yapılan yatırımların karşılığı olarak kupayı almak istiyoruz. Kıbrıslı taraftarlarımıza güzel bir atmosferde keyifli bir maç izelettirmeyi de istiyoruz. Temel hedefimiz kupaydı, buraya kadar geldik tek eksiğimiz kupa kaldı. Aldığımız galibiyetler kupa ile anlam kazanacak. Sahada kimin en iyi mücadele ettiğini göreceğiz” dedi.

 

Vandersloot: “Kupayı kaldırma hırsımız var”

YDÜ’nün yıldız oyuncusu Courtney Vandersloot, hedeflerine odaklandıklarını, güçlü ve zor bir rakiple mücadele edeceklerini dile getirdi. Beşiktaş’la oynanan yarı final maçında en değerli oyuncu seçilen Vandersloot, takım olarak ciddi bir şekilde çalıştıklarını, herkesin mücadele gücünü ortaya koyduğunu ifade ederek, “Hepimizde kupayı kaldırma hırsı ve isteği var. Güçlü ve güzel bir takımımız var . Sahada iyi kosantre olarak mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1495 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.