YDÜ bu kez kaybetti: 76-74

YDÜ bu kez kaybetti: 76-74

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde YDÜ, AGÜ'ye yenildi

A+A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 25. Haftasında deplasmanda Bellona AGÜ ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol takımı rakibine 76-74 yenildi. Rakibi ile geçtiğimiz Çarşamba günü EuroCup finalinde karşılaşan ve mağlup eden YDÜ, ligde yenilmekten kurtulamadı.

Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanan maçta, 3 kez rakibi ile farkı açan Yakın Doğu Üniversitesi son 2 saniye kala Sinem Ataş’ın üçlüğünün çemberden dönmesi ile maçtan mağlup ayrıldı. Çarşamba günü oynanacak EuroCup finali ikinci maçını düşünen Yakın Doğu Üniversitesinde Courtney Vandersloot, Kayla McBride, Angelica Robinson ve Quanitra Hollingsworth forma giymedi.

Yakın Doğu Üniversitesinde: Olcay Çakır 19 sayı, 7 ribaunt, 12 asist, Elin Eldebrink 17 sayı, 1 ribaunt, 3 asist, Yelena Leuchenka 13 sayı, 9 ribaunt, 2 asist, Gizem Başaran 16 sayı, 6 ribaunt, Bahar Çağlar 4 sayı, 8 ribaunt 1 asist, Si nem Ataş 5 sayı, 2 ribaunt, 1 asist ile takımın öne çıkan isimleri oldular.

Bellona AGÜ: Ann Wauters 25 sayı, 12 ribaunt, 3 asist, Ayşegül Günay 19 sayı, 2 ribaunt, 4 asist, Chelsea Gray 10 sayı, 6 ribaunt, 3 asist ile oynadı.

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.