YDÜ Beşiktaş’ı devirdi: 68-82

YDÜ Beşiktaş’ı devirdi: 68-82

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında, deplasmanda Beşiktaş'ı 82-68 mağlup etti.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında, deplasmanda Beşiktaş'ı 82-68 mağlup etti. Yakın Doğu Üniversitesi 14 sayı farkla kazandığı bu maçla birlikte 10’uncu galibiyetini alarak ligdeki liderliğini korudu.

 

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre, Akatlar Spor ve Kültür Kompleksinde oynanan müsabakada periyotlar, 24-25, 37-44, 50-59 ve 68-82 Yakın Doğu Üniversitesinin üstünlüğü ile tamamlandı. Beşiktaş’ta Erica Wheeler 33 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Yakın Doğu Üniversitesinde Kayla McBride 25 sayı, Courtney Vandersloot 12 asist ve Bahar Çağlar da 9 ribaunt ile oynadı. Yakın Doğu Üniversitesi’nde sakatlıklarından dolayı Quanitra Hollingsworth ve Olcay Çakır Turgut bu maçta da forma giymedi.

 

Öne çıkanlar

Beşiktaş’ta: Erica Wheeler 33 sayı,  Tyrone Mosby 12 sayı, 11 ribaunt,  Kübra Siyahdemir 9 sayı,  Shavonte  Zellous 12 sayı,  3 ribaunt ile oynadı.

Yakın Doğu Üniversitesi’nde: Kayla McBride 25 sayı, 7 ribaunt, 4 asist,  Sandrine Gruda 19 sayı, 7 ribaunt,  2 asist,  Cansu Köksal 13 sayı, 2 ribaunt, 2 asist, Bahar Çağlar 6 sayı, 9 ribaunt,  3 asist, Gökçe Doğan 6 sayı, 6 ribaunt,  Elin Eldebrink 3 sayı, 2 ribaunt kaydetti.

 

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda rakip Fenerbahçe

Yakın Doğu Üniversitesi mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde zirvedeki yerini sürdürürken ligin bir diğer büyük takımı olan Fenerbahçe ile 25. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Ligin iki güçlü takımının kupa mücadelesi vereceği müsabaka, 27 Aralık Çarşamba günü, ülkemiz saati ile 17.00’de Gaziantep Şahin Bey Spor Salonu’nda oynanacak. Heyecanlı karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bu haber toplam 1401 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.