“Yazıklar olsun”

“Yazıklar olsun”

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü sporcuları, elektrik kesintisi nedeniyle şampiyonluk kupasını karanlıkta aldı, kulüp başkanı Cahit Kasaboğlu başta devlet ve hükümet olmak üzere bu durumla alakası olanlara tepki gösterdi

A+A-

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü, 12 Yaş Takımlar Tenis Ligi’nde şampiyon oldu. Elektrik kesintisi nedeniyle takım kupasını karanlıkta almak zorunda kalırken, kupa ile şampiyonluk fotoğrafını Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu tesisleri karşısında elektriği olan bir işletmenin park yerinde çektirmek zorunda kaldı. Kulüp başkanı Cahit Kasaboğlu, sosyal medya hesabından “Yazıklar olsun” başlığı ile paylaşım yaparak, “O anki mutlulukları karanlıkta bırakılan çocuklara ve halkımıza bunu yaşatan evlet, hükümet, ilgili kurum, kuruluş, şahıslara, uzaktan yakından ilgisi alakası bağlantısı olan her kim varsa tüm samimiyetimle YAZIKLAR OLSUN” ifadelerini kullandı.

 

Kulüp başkanı Cahit Kasaboğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

GMBTK olarak 2023 Güven Sigorta 12 Yaş Takımlar arası tenis ligi ŞAMPİYONU olduk. Öncelikle bir hafta boyunca performans gösteren tüm takımları tebrik ederken, sponsora desteği, KKTF Başkan ve Yönetim Kuruluna, hakemlere ve çalışanlarına emekleri için teşekkür ederim. Ancak final maçları oynanırken elektrik kesintisi rezaletini birçok kişi gibi bizde yaşadık. O yaştaki çocukların bir hafta boyunca heyecanın gösterdikleri performansların karşılığı karanlıkta kupa ve madalya almak, fotoğraf çekimi için KKTF tesisleri karşısında elektriği olan bir işletmenin park yerinde oldu. Bir spor insanı olarak başta o anki mutlulukları karanlıkta bırakılan çocuklara ve halkımıza bunu yaşatan devlet, hükümet, ilgili kurum, kuruluş, şahıslara, uzaktan yakından ilgisi alakası bağlantısı olan her kim varsa tüm samimiyetimle YAZIKLAR OLSUN. Ama bilin ki birçok konuda karanlığa mahkum ettiğiniz bu toplum, günü ve zamanı gelince hepinizi ait olduğunuz yere karanlığa gönderecektir.

Bu haber toplam 1063 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.