Yaşınses’e başarılı operasyon

Yaşınses’e başarılı operasyon

Aksa Süper Lig ekiplerinden Mesarya Spor Kulübü forması giyen ve hafta sonu sakatlık yaşayan Mustafa Yaşınses, Yakın Doğu Hastanesi’nde ameliyat edildi.

A+A-

Ligin 13. haftasında Pazar günü konuk olduğu Yonpaş Dumlupınar karşılaşmasının 85. dakikasında yaptığı yatarak müdahale sonrası Mustafa Yaşınses’in sağ ayak bileği çıkmıştı. Sahada yapılan ilk müdahale sonrasında bileği yerine takılan Yaşınses Mağusa’da hastaneye kaldırılmış, yapılan kontrolde fibula kemiğinde de kırık tespit edilmişti. Ardından Lefkoşa’ya getirilen Yaşınses müşahede altına alınmıştı. Bugün Mustafa Yaşınses başarılı bir operasyon geçirerek iyileşme sürecine başladı. Mesarya Spor Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Geçmiş olsun Gabira… Dumlupınar maçında sakatlanan futbolcumuz Mustafa Yaşınses'in ameliyatı bugün Yakın Doğu Hastahanesinde Dr. Deniz Aydın tarafından gerçekleştirilmiştir…

En yakın zamanda seni tekrar aramızda görmek için şimdiden sabırsızlanıyoruz… Hikayemiz bitmedi daha yeni başlıyoruz Gabi…

Ayrıca yine ayni maçta sakatlanan Dumlupınar futbolcusu Osman Şanverdi kardeşimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.