Yasin, serbest transfere başvurdu

Yasin, serbest transfere başvurdu

Geçtiğimiz yıl Mağusa Türk Gücü’nde kadro dışı kaldığı için forma giyemeyen Yasin Kurt, serbest transfer başvurusu yaptığını duyurdu.

A+A-

Sosyal medya hesabından gelen sorular ve oluşan mevcut durumu paylaşma gereksinimi duyduğunu belirterek açıklama yapan Yasin, 2018-2019 ve 2019-2020 futbol sezonlarında hali hazırda kazandığı serbest transfer hakını 2021 yılı temmuz ayında başvurarak kullanmadığı için 2022-2023 sezonuna yönelik kullanmak için başvuru yaptığını duyurdu.

Yasin’in konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şu şekilde:

 

“Gelen sorular ve oluşan mevcut durumu paylaşma gereksinimi hissettiğim için bu paylaşımı yapıyorum; 2018-2019 ve 2019-2020 futbol sezonlarından itibaren hali hazırda kazanılmış hakkım olan serbest transfer hakkımı 2021 takriben temmuz ayında serbest transfer başvuru süresinde yazılı olarak bildirip kullanmadığım için, 2022-2023 transfer sezonu için KTFF transfer talimatı ve tüzüğü gereği kullanmak üzere bugün (dün) başvurumu Avukatım Sn. Cemal Sabancıoğullari ile birlikte yapmış bulunmaktayım…”

 

Bir süre önce Süper Lig’in yeni ekibi Miracle Değirmenlik Yasin Kurt ile görüşerek prensipte anlaşmıştı. Gelinen noktada bu transfer askıya alınırken, Yasin serbest transfer hakkının olup olmadığını öğrendikten sonra transferini şekillendirecek.

Bu haber toplam 680 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.