“Yasal süreç başlatacağız”

“Yasal süreç başlatacağız”

Cihangir, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin Teknik Direktör Toygar Davulcu’ya yönelik yaptığı açıklamaya yanıt verdi

A+A-

Derneğin Davulcu ile son iki senedir lige renk katan Cihangir kulübü ve futbolcularının başarısına leke sürecek açıklamalarda bulunduğu belirtilen açıklamada, derneği seviyesiz açıklamadan dolayı kınadıkları belirtildi. Toygar Davulcu lehine yapılan açıklamaları kesinlikle kabul etmeyecekleri vurgulanan açıklamada, yasal işlem başlatılacağı duyuruldu.

 

“Zorunlu açıklama” başlığı ile yapılan duyuru şu şekilde:

 

“Bazı mecralarda yer alan Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği tarafından Teknik Direktörümüz Toygar Davulcu’nun şahsına yönelik yapılan aşağılayıcı ve/veya küçük düşürücü ve/veya onur kırıcı basın açıklaması üzerine tarafımızdan açıklama yapmak zorunluluğu olmuştur.

Öncelikle Toygar Davulcu ambargolar altında kalan ülkemizin taraflı tarafsız bir çok sporseverin de katılacağı üzere son dönemlerde ülkemizin yetiştirdiği en başarılı teknik adamlardan biridir.

İlgili dernek, özelde teknik direktörümüz Toygar Davulcu'nun şahsına genelde ise özellikle son iki sezondur Aksa Süper Ligi’ne renk katan ve iki senedir şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayarak ikincilik ünvanı almış Cihangir Gençlik Spor Kulübü’nün ve futbolcularının başarısına leke sürecek açıklamada bulunmuştur. Tanı koyma ve/veya psikolojik tespit yapma yetisine sahip olmadığı halde tamamen aşağılama ve/veya küçük düşürme ve/veya onur kırma iç güdüsü ile yapılmış olan bu seviyesiz açıklamadan dolayı kendilerini kınadığımızı bildiririz.

İlgili derneğin veya kişinin sezon boyunca gerek kulüplerin gerekse kişilerin hakemlerin aleyhine yaptıkları sözlü veya yazılı basın açıklamalardan sonra da hakemlerin arkalarında durmalarını dilerdik.

Son olarak ilgili derneğin Teknik Direktörümüz hakkında kullanmış olduğu tüm çirkin ve/veya onur kırıcı ve kesinlikle kabul edemeyeceğimiz kelimeler ve/veya cümleler ve/veya üsluplarından dolayı aleyhlerinde yasal işlem başlatılacağını ve bu sürecinde hassasiyetle tarafımızdan yakınen takip edileceğini bilginize sunarız. Cihangir Gençlik Spor Kulübü”

 

 

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.