“Yarışmacı kimliğimizden uzaklaşmamaya çalışacağız”

“Yarışmacı kimliğimizden uzaklaşmamaya çalışacağız”

Sezon başından bu yana birçok sorunla boğuşan ve bu sorunların da maç sonuçlarına yansıyan Türk Ocağı’nda teknik adamlık koltuğuna yeniden Ahmet Dedekorkut getirildi. Spor Yeni'ye konuşan Dedekorkut, el birliğiyle zor günleri atlatacaklarını söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

AKSA Süper Lig’de kötü günler geçiren Türk Ocağı’nda teknik direktörlük koltuğuna yeniden Ahmet Dedekorkut getirildi. Genel Kurul sürecinde olan Türk Ocağı’nda şu anda bir başkan bulunmadığından dolayı Divan Başkanı Orhan Kaptan, yetkisine dayanarak deneyimli teknik direktör ile anlaştı.

Spor Yeni'ye konuşan Dedekorkut, bugün itibariyle göreve başladıklarını belirterek, Türk Ocağı’nı kötü günlerden kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Türk Ocağı’nda yaşanan bir başka gelişme de, deneyimli oyuncu Ertaç Taşkıran’ın kadro dışı kalması oldu. Karar, Divan Başkanlığı tarafından alındı.

Süper Lig’in son sırasında bulunan Türk Ocağı, devre arasında transfer yasağı almış, transfer yapamamasına karşın, kadrosundaki bazı oyuncuları da kaybetmişti.

Dedekorkut: “Şu anki durumu atlatmak için elimizden geleni yapacağız”

Girne ekibinde yeniden göreve getirilen Ahmet Dedekorkut Spor Yeni'ye yaptığı değerlendirmede, kötü günlerden kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi, “Takımın durumunun iyi olmadığı gibi bir gerçek var. Elimizden geldiğince iyi çalışarak kalan maçlarda öncelikle yarışmacı kimliğimizden uzaklaşmamaya çalışacağız. Bununla birlikte önümüzdeki yıl mevcut kadrodan kimlerle devam edebileceğimize de bakacağız. Performansa dayalı karar vereceğiz. Gençlerin de önümüzdeki yıllar için tecrübe kazanması önemli” dedi.

“Bir buçuk yıllık anlaşma”

Divan Başkanlığı tarafından göreve getirildiğini belirten Ahmet Dedekorkut, Türk Ocağı’nın yaşadığı bu zor dönemde teknik adam arayışına girdiğini, kendisinin de bunu kabul ettiğini söyledi. Yapılan anlaşmanın bir buçuk yıllık olduğuna da değinen deneyimli teknik adam, “Ateşten gömlek giydiğimizi düşünmüyorum. Bu takım elbirliğiyle zor günleri atlatacak” şeklinde konuştu.

Ertaç Taşkıran kadro dışı…

Takımın deneyimli oyuncusu, aynı zamanda da son haftalarda futbolculuğuyla birlikte antrenörlük görevine de üstlenen Ertaç Taşkıran kadro dışı bırakıldı. Karar, Divan Başkanlığı tarafından alındı.

Sezon başından bu yana sular durulmuyor

Sezon başından bu yana ligde alınan kötü sonuçlar, ‘Son şampiyon’ unvanıyla katıldığı kupadan erken veda, devre arasında transfer yasağı, teknik direktör krizi, bazı oyuncuların başka takımlara transfer olması ve sancılı Genel Kurul süreci Türk Ocağı’nın sezon başından bu yana yaşadığı sıkıntılar. Girne ekibi geçtiğimiz sezonda da ligde sezon boyunca iyi sonuçlar alamamış, Play Out grubunun son maçında Hamitköy’ü mağlup ederek küme düşmekten kurtulmuştu.

Genel Kurul 19 Şubat’ta…

Yaşanan sıkıntıların ardından Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin istifasıyla Türk Ocağı Olağanüstü Genel Kurul’a gitti. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ve gergin bir gergin bir ortamda geçen, başkan adayı da çıkmayan Türk Ocağı’nda Genel Kurul, 19 Şubat tarihine ertelendi. Genel Kurul’da başkanlık seçimi yapılana kadar tüzük gereği Divan Başkanı Orhan Kaptan kulüp başkanlığı görevini yürütüyor.

Bu haber toplam 668 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.