“Yapmak istediğim şeyler var”

“Yapmak istediğim şeyler var”

Lefke’nin golcüsü Kasım Tağman, tamamlanan sezonla ilgili bir paylaşım yaptı, takıma teşekkür etti, gelecekle ilgili düşüncelerini aktardı

A+A-

Futbolda liglerin normal sezonlarının tamamlanmasının ardından futbolcular sosyal medya hesaplarından da sezona dair paylaşımlar yapıyor. Ülkemizin gol kralı unvanlı isimlerinden Kasım Tağman da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sezon değerlendirmesi yaparken takım arkadaşlarına, antrenörlerine ve yanlarında olan herkese teşekkür etti. Kasım paylaşımının bir bölümünde ise “Önümüzdeki yıllarda ne olur bilmem ama benim kendi açımdan yapmak istediğim şeyler var. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.

Kasım’ın yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Hayırlısıyla bir sezonunun daha sonuna geldik. Ekonomik olarak zor dönemlerden geçen batı bölgesi olarak biz elimizden geleni yapmaya çalıştık, bana göre de başarılı bir sezon geçirdik. Önümüzdeki yıllarda ne olur bilemem ama benim kendi açımdan yapmak istediğim şeyler var. İnşallah her şeyin hayırlısı olur. Tüm takım arkadaşlarıma, hocalarıma, yanımızda olan herkese teşekkürler…”

Kasım Tağman, Lefke forması altında bu sezon 17 gole imza attı.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.