Yalova’da görev Özekmekçi’nin

Yalova’da görev Özekmekçi’nin

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Yalova’da teknik direktörlük görevinden ayrılan İsmail Soydan’ın yerine Niyazi Özekmekçi getirildi.

A+A-

Yalova anlaşmayı “Teşekkürler İsmail Soydan, hoş geldin Niyazi Özekmekçi” başlıklı açıklama ile duyurdu. Özekmekçi son olarak Birinci Lig’in 12’nci haftasına kadar Baf Ülkü Yurdu’nu çalıştırmıştı. Konu ile ilgili olarak kulüp tarafından şu açıklama yapıldı:

 

“Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta teknik adamımız İsmail Soydan, Çanakkale deplasmanında alınan farklı mağlubiyet sonrası istifa etmişti. Bugüne kadar verdiği emeklerden ve özverili çalışmalarından dolayı İsmail Soydan ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız. Yalova Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonucu İsmail Soydan'ın istifasını kabul ettiğini duyurmak isteriz.

YSK Yönetim Kurulunun yaptığı toplantı sonucunda başarılı teknik adam Niyazi Özekmekçi ile anlaşma sağlanmıştır. Kulübümüzde futbolcu olarak da hizmet veren Niyazi Özekmekçi'ye camiamız altında sonsuz başarılar dileriz. Niyazi Özekmekçi'nin yardımcılığını ise Yusuf Serçin yapacak!”

Bu haber toplam 637 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.