Yalova Süper Lig'e veda etti!

Yalova Süper Lig'e veda etti!

K-Pet Süper Lig’de Play – out maçları bugün yapılan maçlarla tamamlandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de Play – out maçları bugün yapılan maçlarla tamamlandı. Yalova, Gençlik Gücü mücadelesini kazanmasına rağmen, Gençler Birliği’nin Mağusa Türk Gücü karşısında galip gelmesiyle birlikte, Yalova Süper Lig’e veda eden 3’üncü ekip oldu.

Galibiyet Yalova’ya yetmedi

Play-out Grubu’nun 3’üncü haftasında Mete adanır Stadı’nda Gençlik Gücü ile karşılaşan Yalova, maçı 3-2 kazanmasına rağmen, Gençler Birliği’nin Mağusa Türk Gücü karşısında 2-1 galip gelmesiyle sarı lacivertli ekip küme düşmekten kurtulamadı.

 

Gençler Birliği galibiyetle tamamladı

Play –out Grubu’nun son maçında Mağusa Türk Gücü ile Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda karşılaşan Gençler Birliği, maçı 2-1 kazandı. 1 puan aldığı takdirde ligde kalacak olmasının rahatlığıyla maça başlayan Gençler Birliği, ilk devreden maçı koparmayı başardı. Maçın sonlarına doğru Mağusa Türk Gücü’nün golü gelse de, Gençler Birliği bu karşılaşmada hata yapmadı. 

  

Yeni Boğaziçi, Ozanköy ve Yalova…

Süper Lig’in normal sezonunda Ozanköy ve Yeni Boğaziçi takımları direk olarak küme düşmüştü. 2017-2018 sezonunda lige veda edecek olan 3’üncü takımın ise Play – out maçları sonrasında belli oldu. Play – out Grubu’nda özellikle Yalova ve Gençler Birliği takımlarının verdiği mücadeleyi kazanan Gençler Birliği oldu ve Yalova, küme düşen 3’üncü ekip oldu.

Alınan sonuçlar şu şekilde;

Gençlik Gücü – Yalova: 2-3

Mağusa Türk Gücü – Gençler Birliği: 1-2

 

play-outtt-puan.jpg

Bu haber toplam 2677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.