Yalova farka koştu: 8-3

Yalova farka koştu: 8-3

Yalova farklı bir galibiyet alarak kupadaki final maçı öncesi moral depoladı

A+A-

STAT: Fikri Karayel Stadı

HAKEMLER: Turgay Misk, Emine Yarkın, Abdullah Genç

YALOVA: İrfan Özbay, Erdinç Börekçi, Yusuf Özbahar, Mahmut İneci, Ali Özbahar, Cemal Yaşınses, Aykut Esmerarslan, Mithat Küçükakaçalı (Dk.55 Muammer Tip), David Anna (Dk.60 Emmanuel Clottey), Neval Esengül (Dk.65 Selçuk Dilik), Abia Israel

DEĞİRMENLİK: Çayan Çeko, Wanderson Miranda (Dk.47 Pape Samba Fall), Burçin Kerimoğulları, Ümitcan Babahan, Haşim Girgin, Kayhan Zubair Siddigui, Fehim Yılmaz, Rifat Kanıöz, Victor Nwani, İbrahim Yıldız, Yaşar Şah (Dk.40 Yusuf Kumaş)

GOLLER: Dk.20 ve 29 Yusuf Özbahar, Dk.33 ve 58 David Anna, Dk.68 ve 88 Emmanuel Clottey, Dk.49 Mahmut İneci, Dk. 76 Ali Özbahar (Yalova) Dk.31,73 ve 81 Victor (Değirmenlik)

 

K-Pet Süper Lig’in son haftasında geçtiğimiz hafta küme düşmesi garantilenen Değirmenlik’i konuk eden Yalova, sahadan 8-3 gibi farklı bir galibiyetle ayrıldı. Gelecek hafta Koopbank Kıbrıs Kupası’nda finale çıkacak olan Yalova, final maçı öncesinde moral depoladı. Yalova’ya galibiyeti getiren golleri Yusuf Özbahar (2), David Anna (2), Emmanuel Clottey (2), Mahmut İneci ve Ali Özbahar kaydederken, Değirmenlik’in tüm gollerini Victor Nwani kaydetti. Bu galibiyetle 47 puanla ligi 7’nci sırada tamamlayan Yalova,  12 Mayıs Cuma akşamı Türk Ocağı maçını kazanıp, kupayı tarihinde 2’nci kez müzesine götürmek istiyor. 29’uncu hafta sonrasında lige veda eden Değirmenlik ise sezonu 26 puanla tamamladı.

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.