"Yalova düşmanlığı kimseye birşey kazandırmaz..."

"Yalova düşmanlığı kimseye birşey kazandırmaz..."

Yalova Başkanı Tahsin Mertekçi, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkililerini eleştirdi.

A+A-

Yalova Başkanı Tahsin Mertekçi, geçtiğimiz Cuma akşamı Koopbank Kıbrıs Kupası'nda oynanan final karşılaşmasıyla ilgili kendi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Mertekçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yetkililerini eleştirdi.

Tahsin Mertekçi'nin yaptığı açıklamanın tam metni şu şekilde,

"KTFF, camiamıza karşı sezon başından beri ön yargılı ve acımasızca saldırıp her türlü tahrik ve cezaya maruz bırakıyorsunuz. Evet heyecanlı büyük bir taraftarımız var. Kulübümüzü ne kadar zor şartlar altında yaşattığimızı biliyorlar. Yalova Spor Kulübü büyük bir ailedir. Onlarda bu büyük ailenin önemli fertleridirler. Çocuğu, genci, kadını, erkeği ve yaşlısıyla... Tek taraflı hiçbir olay söz konusu olamaz. Bir olay varsa sebebiyet veren birileri de vardır. Sebebiyet konularını saklayıp, sonuçtan suçlu yaratacaksaniz çok adil olduğunuzu söyleyemeyiz. (Bu sezon yaşadıklarımız gibi.) Çok zaman geçmedi hatıralarımızdadır. Hangi kulübe çıkan olaylar karşısında gözlerinizi kapattığınız görmemezlikten geldiginizi gördük. Hangi büyük olayları kulüp ismine göre geçiştiren kararlar aldığınızı gördük. Bizim camiamızı da 3 yıldan beri her türlü işkenceye tutuğunuzu, adeta intikam alırcasına kararlar üretip gözümüzün yaşına bakmadınız.Şimdi yine aynı film yayına giriyor anladık açıklamalarınızdan. Ancak bu sefer her şey herkesin gözleri önünde yaşandı... Tüm uyarılarımıza rağmen sahada ısrar ettiniz. Protokolü Yalova spor kulübü taraftarlarının ortasına oturtarak bütünlüğümüzü dolayısıyla gücümüzü ve heycanimizi böldünüz. Final maçında seyircisi bir arada oturamayan takımını coşku ile destekleyemeyen ortam yarattınız. Hakemlerimiz yarı finalde 7 dakika maç uzatıp 9 dakika oynattılar. Bu maçta 5-6 dk. sahaya giren köpecik için duran ve değişen oyuncular ve kayıp zaman için 4 dk. Maç uzatması gösterip dolmadan maçı bitirdiler. Herkesin gözü önünde tartışmasız 2 penaltıyı calmadılar. Ofsayt olup olmadığı tartışmalı bir golü iptal ettiler. Bir tek yumruklama yok. Ocak takımı Başkan ve futbolcularının hepsinin tebrik edildiği maçtan sonra istifa çağrısı birçok kez taraftarlarca kendi başkanlarına da yapılmaktadır. Karşılıklı küfürler tasvip edilmez edilemez... 14-15 yaşlarında bir çocuğun duygusal anında yazdığı kelimenin peşine düşüp midayı yaklamışcasına çocuğun ismini de vererek duyuru yapmak sizi haklı kılmaz... Yalova düşmanlığı kimseye birşey kazandırmaz. Bize yaptığınız düşmanca uygulamaları biz kime sevk edelim tüm futbol kamu oyuna soruyorum?"

Bu haber toplam 3687 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum