YAK – Yılmazköy işbirliğinde ilk adım atıldı

YAK – Yılmazköy işbirliğinde ilk adım atıldı

Yenicami ile Yılmazköy Spor Kulübü işbirliğinde hayata geçirilen yeni futbol akademisinin açılışı 14 Temmuz Salı günü Yılmazköy’de gerçekleştirildi.

A+A-

Yenicami’den yapılan açıklamada özkaynağa yönelik büyük önem verilen yeni oluşumda akademi ilk çalışmasını yaptı. Yılmazköy’de gerçekleşen ilk çalışmada Yenicami A takım futbolcuları da yer aldı. Çevre ve köy halkından çocuklara spor yapma olanağı sağlayan işbirliğinin ana hedefinin, Yenicami bilgi birikimi ve kültürünün söz konusu bölgede de yayılmasının amaçlandığı ifade edildi.

 

yak-yilmazkoy-1.jpg

 

Vehid: “Yılmazköy ile işbirliğimiz ilerleyen süreçte artacak”

Yenicami Başkanı Ali Vehid konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başka bir kulüple işbirliği yaparak akademi açma konusunun eski başkanları Kaan Kaner’in projesi olduğunu belirterek, bunu hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Vehid şunları kaydetti; “Bizim tecrübemizle Yılmazköy çocukları ve bölge halkına iyi insan, iyi birey felsefesi ile eğitim vermeye başladık. Yılmazköy ile akademi seviyesinde başlayan işbirliğimiz ilerleyen süreçte daha da artacak. Yılmazköy başkan ve yönetiminin bu konuda ciddi emeği var. Onlara da bizimle beraber yola çıktıkları için çok teşekkür ederim.”

 

yak-yilmazkoy-2.jpg

 

Dinarlı: “Karşılıklı iyi niyetle yola çıktık”

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aktaran Yılmazköy Spor Kulübü Başkanı Necip Dinarlı, proje ile Yılmazköy ve bölgedeki gençler için futbol oynama olanağının Güzelyurt’a gitmeden ayaklarına getirildiğini ifade etti. Dinarlı gelecek için önemli bir adım olarak nitelendirdiği işbirliği ile ilgili olarak “İlerisi için her iki tarafa fayda sağlayacak bir proje. Taraflar bu yola karşılıklı iyi niyetle çıktı. Yenicami’nin iyi niyetinden hiç şüphemiz yok. İnşallah sonuçları güzel olacak” görüşlerini belirtti.

Bu haber toplam 2370 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.