Yağış Gençay unutuldu

Yağış Gençay unutuldu

K.Kaymaklı Spor Kulübü yeni sezonda kadrosunda düşünmediği oyuncuları kiralık listesine koyarken, kadrosunda düşünmediği Yağış Gençay’ın isminin listede geçmemesi bu oyuncunun tepkisine neden oldu.

A+A-

Hüseyin Kıral

Geride bıraktığımız sezonun ilk yarısında Küçük Kaymaklı forması giyen, ikinci devrede Birinci Lig’den Düzkaya’da kiralık olarak görev yapan Yağış, kiralık listesini gördükten sonra teknik heyet ile temasa geçtiğini ve yardımcı antrenör Cemil Murat ile görüştüğünü belirtti.

Yağış, ‘Adım yok demek ki beni kadroda düşünüyorsunuz’ sorusuna üzerine, Murat’tan bir saat sonra ‘Hayır seni kadroda düşünmüyoruz’ cevabı üzerine ‘Benim durumum ne olacak’ diye başkana ulaşmaya çalıştığını belirtti.

Yağış, başkan Akay Aşina'nın kendisine ulaşacağını ancak üç gündür aramasını beklediğini söyledi.

 

Gençay: “Beni takımında görmek isteyen kulüpler var”

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak gittiği Düzkaya'da çok iyi bir sezon geçirdiklerini ve Süper Lig’e çıkma başarısı gösterdiklerinin altını çizen Yağış Gençay, “Kaymaklı beni düşünmeyebilir, ancak beni kadrosunda görmek isteyen takımlar var” dedi.

Gençay, Küçük Kaymaklı tarafından kendisine ulaşılmasını ve kiralık veya bonservis fiyatının bildirilmesini beklediğini ifade etti.

Bu haber toplam 1581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.