Yabancısız kaldılar

Yabancısız kaldılar

Süper Lig’de üç takım ikinci yarıya yabancı oyuncuları olmadan giriş yaptı

A+A-

Aksa Süper Lig’de ikinci devre oynanan 16. hafta karşılaşmaları ile başlarken, üç kulüp 15 haftalık maratona yabancı oyuncuları olmadan başlamak durumunda kaldı.

Cihangir, Girne Halk Evi ve Türk Ocağı bu ekipler oldu.

 

Mishali geri dönmedi

Cihangir’de ilk yarıyı kaydettiği 14 golle gol krallığı sıralamasında ilk basamakta tamamlayan, ikinci yarı hazırlıklarında da takımla yer alan Lungelo Mishali, izin alarak adadan ayrılmış, sonra yeniden takıma dahil olmuştu. Yine gitmek için izin alan Mishali geri dönmezken, Cihangir ikinci yarıya bu oyuncunun geri dönüp dönmeyeceğinin belirsizliği ile giriş yapmak durumunda kaldı.

 

Joseph haber vermeden gitti

Yabancı konusundan mustarip bir diğer takım ise Türk Ocağı oldu. Özellikle ara transfer döneminde takımın önemli isimlerinin ayrılması sonrası Mesarya ile takas transfere giden Türk Ocağı, Joseph’i kadrosuna katmış ve Candy’i Mesarya’ya vermişti. Josep sarı siyahlı ekibe transfer olduktan sonra haber vermeden adayı terk ederken, Türk Ocağı ikinci devreye yabancısız giriş yapmak zorunda kalan bir diğer ekip oldu.

 

Halk Evi yabancısız oynamayı tercih etti

Ligin bir diğer ekibi Girne Halk Evi ise ikinci devrede yabancısız mücadele etmeyi tercih etti. Halk Evi ilk yarıda forma giyen Chibuzor’u Merit Alsancak Yeşilova’ya verirken bu oyuncunun yerine transfer yapmayıp yabancı uyruklu futbolcu kontenjanından yararlanmama kararı aldı. Chibuzor da yeni takımının ilk maçında sakatlığı sebebiyle forma giymedi.

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.