Y.Boğaziçi’ni Maraş durdurdu: 4-0

Y.Boğaziçi’ni Maraş durdurdu: 4-0

Geçtiğimiz hafta lider Karşıyaka’nın puan kaybı sonrası şampiyonluk için şansı artan Yeniboğaziçi, Maraş deplasmanında farklı mağlup oldu

A+A-

STAT: Necip Halil Kartal Stadı

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu, Berk Bağrıkara, İsmail Egeli

ÜNİMAR MARAŞ: Umut İlgün, Emre Uysal (Dk.76 Emre karaciğer), Serkan Tebelleşol, Burak Karabacak, Anıljan Jorayev (Dk.86 Mehmet), Mustafa Baydoğan (Dk.76 Muzaffer), Mehmet Ergün Çekiç, Oğuz Göktaş, Ahmet Hellaç, Onur Gündoğan, Hasan Bayandursun (Dk.86 Melih)

YENİBOĞAZİÇİ: Remzi Rıylı, Mehmet Çağakan, Ahmet Arıtaş, Ali Özay Çelik, Zübeyir Elmazoğlu (Dk.76 Mustafa), Yıldıray Fenercioğlu, Hasan Kaffaoğlu (Dk.46 Ahmet), Barış Dağ, Doğanalp Arıkan (Dk.53 Serhat), Turgut Kaçar, Burçin Kerimoğulları (Dk.53 Çağrı)

GOLLER: Dk.17 Ahmet Hellaç, Dk.52 Anıljan Jorayev, Dk.65 (P) ve 89 Burak Karabacak (Ünimar Maraş)

 

AKSA Birinci Lig’in 27. haftasında hem Süper Lig’e terfi, hem de şampiyonluk mücadelesi veren Yeniboğaziçi, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ünimar Maraş’a konuk oldu. Geçtiğimiz hafta lider Karşıyaka’nın puan alamaması sonrası şampiyonluk için umutları da artan Yeniboğaziçi, Maraş’a 4-0’lık farklı skorla mağlup oldu. Maraş’ın maçtaki galibiyet sayıları 17. dakikada Ahmet Hellaç, 52. dakikada Anıljan Jorayev, 65’te penaltıdan ve 89’da Burak Karabacak’tan geldi. Bu sonucun ardından Maraş puanını 32 yaparken, dört maçlık galibiyet serisi biten Yeniboğaziçi 53 puanda kaldı. Yeniboğaziçi’nin lider Karşıyaka’nın da galip gelmesi ile ligin tamamlanmasına üç maç kala lider ile arasında puan farkı 6’ya çıktı.

Ligde gelecek hafta Yeniboğaziçi, İncirli’yi konuk edecek. Maraş ise Pera Larnaka Gençler Birliği’ne konuk olacak.

Bu haber toplam 764 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.