Voleybolda ligler ‘Şampiyon Melekler’ ve Çetintaş adına oynanacak

Voleybolda ligler ‘Şampiyon Melekler’ ve Çetintaş adına oynanacak

Voleybol Federasyonu önümüzdeki süreçte düzenlenecek organizasyonlarla ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Federasyon salonda U14 Kızlar Ligi, U15 Erkekler Ligi ve U18 Kızlar Ligi’nin ‘Şampiyon Melekler’ adıyla oynanacağını duyurdu. Ayrıca devam eden Büyükler Liglerine de Osman Çetintaş Büyükler Ligi adı verildi. Plaj voleybolu da Şampiyon Melekler’in yanı sıra veliler ve öğretmenler adı altında oynanacak.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi nedeni ile çok büyük can kayıpları ve ülke olarak tarifi imkansız acılar yaşanması sebebi ile duran voleybol liglerinin 11 Mart 2023 tarihinde başlayacağı belirtildi.

11 Mart'ta U14 ve U15 ligleri, 13 Mart'ta U18 Ligi, 15 Mart'ta Büyükler Play-off müsabakaları başlayacağı duyurulurken, yönetim kurulu liglerin adında da düzenlemeye gitti. Buna göre alt yapı ligleri Şampiyon Melekler U14 Kızlar Ligi, Şampiyon Melekler U15 Erkekler Ligi ve Şampiyon Melekler U18 Kızlar Ligi adı altında oynanması kararlaştırıldı. Ayrıca devam eden Büyükler Liglerinin (Kadın – Erkek) Osman Çetintaş Büyükler Ligi adı altında oynanması kararlaştırıldı.

 

Plaj, meleklerin yanı sıra veliler ve öğretmenler adı altında oynanacak

Haziran ayında başlayacak olan 2023 Plaj Voleybolu Ligleri’nin adının Şampiyon Melekler 2023 Plaj Voleybolu Ligleri adı altında oynanmasını kararlaştıran federasyon, bu kategorinin büyükler kısmının ise Osman Çetintaş Büyükler Ligi, yıldızlar kategorisinin ise Şampiyon Velilerimiz Ligi, U12 ve U13 kategorilerinin de Şampiyon Öğretmenlerimiz Ligi adı altında oynanmasını kararlaştırdı.

Her yıl ağustos ayının son haftasında da geleneksel olarak Voleybol Federasyonu Şampiyon Melekler Ödül Gecesi adı altında salon ve plajda elde edilecek başarıların ödüllendirileceği geleneksel olarak bir gecenin düzenlenmesi kararı alındı.

Bu haber toplam 772 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.