Voleybolda kupa mücadelesi

Voleybolda kupa mücadelesi

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize elden 2021-2022 sezonunda 4 kategoride (U14 Kız, U18 Kız, U15 Erkek ve U19 Erkek) şampiyonlarının tamamlanmasının ardından gözler 10’uncu kez düzenlenecek olan Rauf Denktaş Kupası’na çevrildi.

A+A-

Erkeklerde yarın akşam yarı final karşılaşmalarında Mağusa Spor Akademisi (MSA) – Karpaz Gate Marina (KGM), Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) - Vakıflar karşılaşmaları Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Kadınlarda Cumartesi oynanan yarı final karşılaşmasında KGM rakibi Vakıflar’ı 3-1 mağlup ederek finalde DAÜ’nün rakibi oldu. Kadınlar final karşılaşması Cumartesi saat 15.30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Sıra U16 Kız ve U17 erkek liglerinde

U16 kızlar ve U17 erkekler 4 takımın katılımı ile başlayacak olan deplasmanlı lig klasman müsabakaları 4 Şubat Cuma akşamı B Grubu’nda iki karşılaşma ile başlayacak. U16 Kız A Grubu’nda ve U17 erkeklerde müsabakalar 18 Şubat’ta başlayacak. U16 Kızlar A ve B Grubu’nda çift devreli lig müsabakalarını oynayacak. Gruplarında ilk iki sırayı elde edecek olan takımlar A1-B2, B1-A2 eşleşmeleri ile yarı final müsabakalarını oynayacak. Yarı final serisinden galip ayrılan takımlar şampiyonluk serisinde karşı karşıya gelecek. Yarı final ve final serileri kazanılmış iki maç esasına göre oynanacak. U17 erkeklerde ise çift devreli deplasmanlı müsabakaların ardından ilk iki sırayı elde edecek olan takımlar final serisinde karşılaşma hakkını elde edecek. Bu kategorilerde müsabakalar 2 Mayıs’ta tamamlanacak. U16 Kızlarda A Grubu’nda DAÜ, Esentepe, MVOSD, MGA, B Grubunda GMBÇS, KGM, MSA, Vakıflar ve MBDD yer alıyor

Büyüklerde Play-off yarı final müsabakaları 10. R. Denktaş Kupası’nın tamamlanmasının ardından 23 Şubat’ta başlayacak.

Bu haber toplam 837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.