Voleybolda Aday Hakem Kursu başladı

Voleybolda Aday Hakem Kursu başladı

KKTC Voleybol Federasyonu ile Atatürk Öğretmen Akademisi (AÖA) işbirliği içerisinde düzenlenen Aday Hakem Kursu Eğitimi pazartesi günü başladı.

A+A-

KKTC Voleybol Federasyonu ile AÖA arasında, MEGEP kapsamındaki voleybol eğitim çalışmalarına bir yenisi ilave edilerek öğrencilere yönelik düzenlenen Aday Hakem Kursu pazartesi başladı. Kurs direktörlüğünü Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Komitesi Asbaşkanı Sedat Kılıç'ın yaptığı bu eğitimsel çalışma Cumartesi günü yapılacak Kurs Başarı Sınavı ile tamamlanacak.

Aday Hakem Kursu eğitimine AÖA öğrencileri yanında okul dışından da katılımlar oldu. Yaklaşık 70 kişinin eğitim aldığı kurs sonrasında başarılı olanlar alacakları hakemlik diploması ile resmi müsabakalarda görev yapabilecekler.

 

Kaya: Mutluluk verici

Konu ile ilgili olarak Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, şu açıklamayı yaptı:

“AÖA ile federasyonumuz işbirliği içerisinde bu yıl başlatılan ve MEGEP kapsamında yürütülen voleybol eğitimi yanında, gerçekleştirilen bu eğitimsel çalışma ve kurs katılım sayısı voleybol adına memnuniyet vericidir. Amacımız voleybolu yaymak, geliştirmek olduğu kadar eğitimsel alanda da gençlerimizin gelişimini sağlamaktır. Bu konuda emeği geçen AÖA yetkililerine de ayrıca teşekkür ederiz.”

Bu haber toplam 451 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.