Voleybol plaja Şampiyon Melekler anısına iniyor

Voleybol plaja Şampiyon Melekler anısına iniyor

2023 Şampiyon Melekler KKTC Plaj Voleybolu Ligi 4 Temmuz’da başlayacak

A+A-

Voleybolda Plaj Voleybolu Ligi, Şampiyon Melekler adı altında düzenlenecek. Federasyon tarafından yapılan açıklamada söz konusu kararın mart ayında alındığı hatırlatılarak kaybedilen canların anısını yaşatmak ve onları bir kez daha saygı ile anmak amacıyla 2023 KKTC Plaj Voleybolu Ligi’nin 2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi olarak düzenleneceği duyuruldu.

 

Üç kategoride oynanacak

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi 3 değişik kategoride oynanacak. Osman Çetintaş Büyükler Ligi (Kadın-Erkek), şampiyon öğretmenler anısına Kulüplerarası Yıldızlar Ligi (Kız Erkek) ve şampiyon veliler anısına U12 Kız ve U13 Erkek Ligleri düzenlenecek.

Daha Önce 26 Haziran’da başlatılması planlanan 2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi 27 Haziran’da başlayacak olan Kurban Bayramı Tatili sebebi ile 4 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır.

Organizasyon için kategorilere göre kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen takımlar 7-14 Haziran tarihleri arasında kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Şampiyon öğretmenler ve şampiyon veliler anısına düzenlenecek olan Kulüplerarası Yıldızlar ve U12 Kız / U13 Erkek kategorilerine katılım gösterecek olan sporcuların lisanslı bulundukları kulüpler adına yarışmak zorunda olduğu belirtildi.

Osman Çetintaş Anısına düzenlenecek olan büyükler liginde sporcular diledikleri isim veya sponsor adı ile takımlarını oluşturabilecekler.

 

Kayıtlar

Büyükler ve yıldızlar kategorisine kayıt yaptıracak takımlar kayıt işlemlerini (https://www.kktcvoleybol.org/yildizlar-ligi-basvuru-formu/) federasyonun resmi web sitesinden yapabilecekler.

U12 Kız ve U13 Erkek Ligi kayıt işlemleri kulüpler tarafından bizzat Voleybol Federasyonuna yapılacak.

Kayıt işlemlerini gerçekleştirecek olan takımlar istenilen belgeleri eksiksiz doldurmaları gerekiyor.

2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi müsabaka takvimi kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra (bütün kategoriler için) federasyon tarafından açıklanacak.

Kayıt işlemlerini gerçekleştirecek takımlar için yapılması gereken işlemler ve istenilen belgeler yarın akşam açıklanacak.

Bu haber toplam 734 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.