Veda eden finalde belli olacak

Veda eden finalde belli olacak

Süper Lig Play Out Grubu’nda Türk Ocağı ile Hamitköy final maçına çıkacak

A+A-

AKSA Süper Lig Play Out grubunda 2’nci hafta geride kaldı, China Bazaar Gençlik Gücü, Çetinkaya’dan sonra ligde kalmayı garantileyen ikinci ekip oldu. 2’nci maçların ardından Çetinkaya’nın 19, China Bazaar Gençlik Gücü’nün 16, Türk Ocağı’nın 15, Hamitköy’ün de 12 puanı bulunuyor. 

Girne’de Gençlik Gücü rüzgârı esti: 4-2

Süper Lig Play Out grubu 2’nci haftasında dün Girne’de China Bazaar Gençlik Gücü ile Hamitköy karşı karşıya geldi, Gençlik Gücü maçı 3-1 kazanarak gelecek sezon da Süper Lig’de oynamayı garantiledi. Mete Adanır Stadında oynanan karşılaşmada yeşil beyazlıların golleri Turgut, Hasan Akkuyu ve Mishali’den gelirken Hamitköy’ün tek golünü son anlarda Mehmet Koyuncu kaydetti.

8 gollü karşılaşmada kazanan Çetinkaya: 5-3

Play Out grubunun bir diğer karşılaşmasında Çetinkaya ile Türk Ocağı karşılaştı. Paşaköy’deki Hasan Onalt Stadı’nda oynanan mücadelede tam 8 gol oldu, Çetinkaya maçı 5-3’lük skorla kazanan taraf oldu. Sarı kırmızılıların gollerini Eren Aktaş (2) Agoha (2) ve Recep kaydederken, Girne ekibinin gollerini İbrahim Köse (2) ve Ertaç Taşkıran attı.

Finale kaldı

Süper Lig’in Play Out grubunda küme düşen takım son hafta belirlenecek. Perşembe günü Türk Ocağı ile Hamitköy’ün karşı karşıya geleceği final maçında istediği sonucu elde eden takım Süper Lig’e kalmayı başaracak, istediği sonucu elde edemeyen ekip ise bu sezon Süper Lig’e veda eden son ekip olacak.


hhh-001.jpg

Bu haber toplam 740 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.