Vakıflar, Fenerbahçe’yi konuk etti

Vakıflar, Fenerbahçe’yi konuk etti

Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 29. haftasında Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı konuk etti.

A+A-

Lefkoşa, Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ligin 29. hafta karşılaşmasından galibiyetle ayrılan taraf 107-38’lik skorla Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe bu sonuçla galibiyet serisini 29 maça çıkardı.

KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından yapılan açıklamada takımın, dernek başkan ve yönetim kurulu tarafından Kuzey Kıbrıs’ta geçirdikleri süre zarfında yalnız bırakılmadığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: “Dernek üyeleri ve üniversiteli Fenerbahçeli taraftarlar maç boyunca Atatürk Spor Salonunda tezahüratları ile takımımıza eşlik etti. Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız KKTC’ye karşı olan ambargolar göz önünde bulundurulacak olursa ambargolara karşı da ülke sporumuz adına anlamlı bir zafer kazanmış oldu. Sevginin engel tanımadığı gibi ambargoları da tanımaması önemli ve sevindirici bir gelişme oldu.”

Bu haber toplam 743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.