Vadili’ye ceza yağdı

Vadili’ye ceza yağdı

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Kurulu Çarşamba günü yaptığı toplantı sonrasında aldığı kararları açıkladı.

A+A-

Yenierenköy maçında yaşanan olaylar nedeniyle Vadili hükmen mağlup sayılırken 3 puanı silindi. Başkan ve yöneticiye hak mahrumiyeti cezası yanı sıra hakem masraflarını karşılama ve para cezası da verildi.

 

Başkan ve yöneticiye 30’ar gün

Yenierenköy ile Vadili arasında oynanan İktisatbank BTM 1. Ligi Kırmızı Grup müsabakasında, Vadili Başkanı Menderes Aktaş, müsabaka hakemine yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret ve küfür söylemlerinin yanında başkan olduğunu da dikkate alarak 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. Aynı maçta Vadili yöneticisi Mustafa Zahteroğluları’nın müsabaka hakemine yönelik kişilik haklarına saldırı, hakaret ve küfür söylemleri dolayısıyla 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

 

Hükmen mağlubiyet ve puan silme

Vadili’ye yaratmış olduğu saha olaylarından ve KTFF talimatlarına aykırı harekette bulunarak, takımın sahadan çekilmesi dolayısıyla KTFF’nin müsabakalar için çıkardığı düzenleme hükümlerinin müsabaka sonucuna etki edecek şekilde ihlal ettiği gerekçesiyle, Vadili’yi 3-0 hükmen mağlup sayarken, Vadili’nin 3 puanı silindi. Maç için tayin edilen hakemlerin masraflarının Vadili tarafından ödenmesine; yine yaptığı bu ihlalden dolayı Vadili’ye 500 TL para cezası verilmesine oy birliği ile karar verildi.

 

Köseoğlu’na 3, Kırmızıyüz’e 2 maç ceza

SFC 1461 İskele Trabzon ile Mehmetçik arasında oynanan İktisatbank BTM 1. Ligi maçından sonra, Mehmetçik antrenörü Vural Köseoğlu’nun hakeme yönelik sosyal medya üzerinden kışkırtıcı şekilde kişilik haklarına saldırı, hakaret ve küfür söylemlerini dolayısıyla kendisine 3 maç ceza verildi. Ayrıca müsabakanın ardından yapılan paylaşımlarda, müsabaka hakemine yönelik kişilik haklarına saldırıda bulunan ve hakaretamiz söylemleri tespit edilen Mehmetçik futbolcusu Mustafa Kırmızıyüz’e 2 maç ceza verildi.

 

Kırmızı kart cezaları

3 maç: Hasan Aktaş, İsmail Hakkı Korkmaz (Vadili), Mehmet Korkmaz (Karaoğlanoğlu)

1 maç: Baran Berkay Karpuz (Mehmetçik)

 

Dört sarı kart cezalıları

Ömer Güner (Yenierenköy), Süleyman Türker (Türkmenköy), Umut Menteş (Vadili), Murat Gertik (Dikmen Gücü), Fırat Soykan Başavcı (Doğancı), Salih Talhaoğlu (Tatlısu), Hasan Tulum (Demirerler Cons. Demirhan), Mehmet Sülün (Mehmetçik), Volkan Türüt (Sadrazam Kayalar)

 

Teknik direktör, antrenör, yönetici ve kulüp personeli

3 maç: Ömer Pala (Vadili)

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.