“Uzun süreli görevde kalma amacımız var”

“Uzun süreli görevde kalma amacımız var”

Mağusa Türk Gücü Olağan Genel Kurulu 30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

A+A-

YENİDEN ADAY OLACAK… Görev süresi içerisinde üst üste 4 yıl şampiyon olan, yeni sezonda 5’inci şampiyonlukla rekor kırmayı hedefleyen Mağusa Türk Gücü’nde mevcut başkan Koral Bozkurt 30 Ağustos’taki genel kurulda yeniden aday olacak.

 

MTG Başkanı Koral Bozkurt: “Oyuncularımızla 5, 6, 7 yıl olarak anlaşmalarımızı yeniledik. Daha uzun süreli görevde kalma amacımız var. Devam etmeyecek olsak hedefimiz olan rekoru kırmayı başaramayacaktık. Bundan dolayı fikir değiştirdik”

 

SOSYAL TESİS VE STAT DÜŞÜNCESİ… Bundan sonraki süreçte de yeni hedefler belirledik. Ama bu hedeflerin içinde bundan sonraki süreçte kesinlikle tesisleşme var. Şimdi sosyal tesis düşüncemiz var. Allah isterse yer ile ilgili görüşmemiz var, yeri de alırsak MTG’ye, futbola yakışır bir stadyum da yapacağız”

 

Mağusa Türk Gücü Olağan Genel Kurulu 30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da başlayacak genel kurul kulüp lokalinde yer alacak. Başkanlık seçimi gündem maddesinin de yer aldığı genel kurulda ayrıca tüzük değişikliği gündem maddesi de bulunuyor. YENİDÜZEN’e konuşan mevcut başkan Koral Bozkurt, yeniden aday olarak uzun süreli devam etme düşüncelerinin olduğunu belirtti, yapmayı planladıklarını aktardı. Bozkurt, “Uzun süreli görevde kalma amacımız var” dedi.

 

Bozkurt: Uzun süreli görevde kalma amacımız var”

30 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek genel kurulda adaylığı için “Allah isterse devam edeceğiz” diyen Mağusa Türk Gücü Bakanı Koral Bozkurt, “Mağusa Türk Gücü olarak zaten oyuncularımızla 5, 6, 7 yıl olarak anlaşmalarımızı yeniledik. Daha uzun süreli görevde kalma amacımız var. Devam etmeyecek olsak hedefimiz olan rekoru kırmayı başaramayacaktık. Bundan dolayı fikir değiştirdik” ifadelerini kullandı.

 

“Her noktada başkanı aramayacak bir MTG hedefimiz var”

Yönetim Kurulu içerisinde de farklı bir yapılanmaya gideceklerini aktaran Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, “Geçmişte olduğu kadar aktif olmayacağım. Sonuçta bu işler çok ciddi özveri ister. İki ayrı yönetim kurulu olacak şekilde bir yapılanma düşünüyoruz. Benim başkanlığımda yeni bir yönetim kurulu oluşacak. Yönetim kurulunun yetkileri çoğaltılacak. Her noktada başkanı aramayacak bir Mağusa Türk Gücü hedefimiz var bundan sonraki süreçte” açıklamasını yaptı.

 

Tüzük değişikliği

Tüzük değişikliği gündem maddesi ile ilgili yapılması düşünülenlerle ilgili de konuşan Koral Bozkurt, “Daha önce biz 18 kişilik yönetim kurulu kadrosu oluşturmuştuk. O sınırı biraz aşağı çekiyoruz ki daha esnek olabilsin. Ayrıca üyelik aidatını altı yıldır hiçbir şekilde değişmemiştik. Onu da asgari ücrete endeksleyip bundan sonra aidat sürecinin otomatik olmasını planlıyoruz. Bu adımımızla ciddi bir üye yapısı oluşturmayı düşünüyoruz, kulübün sahibi üyeler olsun. Kulüp kötü yönetildiğinde üyeler hesabını sorabilsin. Öyle bir değişiklik yapacağız” şeklinde konuştu.

 

“Bundan sonraki süreçte kesinlikle tesisleşme var”

Uzun vadeli hedefleri de aktaran Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, “Bizim hedefimiz beş yıl üst üste şampiyonluk. Biz yönetim olarak beş yılda dört şampiyonluğu yönetim olarak aldık. Hedeflerimize ulaştık. Bundan sonraki süreçte de yeni hedefler belirledik. Ama bu hedeflerin içinde bundan sonraki süreçte kesinlikle tesisleşme var. Daha önce antrenman sahamızı yapmıştık. Şimdi sosyal tesis düşüncemiz var. Allah isterse yer ile ilgili görüşmemiz var, yeri de alırsak Mağusa Türk Gücü’ne yakışır, futbola yakışır bir stadyum da yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Genel kurul gündemi

Mağusa Türk Gücü’nün 30 Ağustos Çarşamba günü kulüp lokalinde saat 19.00’da gerçekleştireceği genel kurul gündemi şu şekilde:

 

1. Açılış ve divan kurulunun oluşturulması

2. Saygı duruşu

3. Faaliyet raporlarının sunulması ve açıklaması

4. Mali raporun sunulması ve aklanması

5. Tüzük değişikliği

6. Başkanlık seçimi

7. Dilek ve temenniler

Bu haber toplam 1562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.