“Uzun bir aradan sonra başladık, mutluyuz”

“Uzun bir aradan sonra başladık, mutluyuz”

Basketbolda Kooopspor forması giyen Kercem İnancı, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak, uzun bir aranın ardından yeniden salonlara döndükleri için mutlu olduklarını söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Basketbolda Kooopspor forması giyen Kercem İnancı, YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak, uzun bir aranın ardından yeniden salonlara döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Açılış Ligi’nde geride kalan 3 haftayı da değerlendiren İnancı; “3 hafta sonunda istediğimiz basketbolu kalitemiz olan basketbolu sahaya yansıtamadık. Bunun sonunda 3’üncü hafta Soyer’e karşı mağlup olduk”  İfadelerini kullandı.

 

İnancı: “Tedbirleri sıkı tutarsak sezonu sağlıklı bir şekilde tamamlarız”

Koopspor deneyimli oyuncusu İnancı yaptığı değerlendirmede, gereken tedbirlerin alındığını ve bunun bu şekilde devam etmesiyle sezonu sağlıklı bir şekilde tamamlayabileceklerini söyledi. İnancı şöyle konuştu: “Uzun bir aradan sonra başlamayı hepimiz çok istiyorduk. Bu, herkes için iyi oldu. Tedbirlerin iyi bir şekilde alınmasıyla başlaması sağlığımız açısından çok önemli bir etkendir. Herkesin testlerinin yapılması ve sonuçlanmasının ardından başladık. Sonuçların da iyi olmasıyla bizim için her şey olumlu başladı. Her şey gerektiği gibi yapılıyor. Sahaya maskeli girişler ve ateş ölçme konusunda titiz davranılıyor. Tedbirleri sıkı tutup devam edersek, sağlıklı bir şekilde de ligi sonlandırabileceğimizi düşünüyorum.”

 

“İstediğimiz basketbolu sahaya yansıtamadık”

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve 3 haftası geride kalan Açılış Ligi hakkında da konuşan İnancı, ligin durumunun iyi olduğunu belirterek, 3 haftada istedikleri basketbolu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti. İnancı şöyle konuştu: “Rekabet güzel, ligin durumu iyi… Ancak biz 3 hafta sonunda istediğimiz basketbolu kalitemiz olan basketbolu sahaya yansıtamadık. Bunun sonunda 3’üncü hafta Soyer’e karşı mağlup olduk. Önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayacağız. Şu anda sayı krallığını elimde tutuyorum. Benim için güzel bir olay.”

 

Takımına önemli katkı sağlıyor

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Açılış Ligi’nde şu ana kadar 3 hafta tamamlandı. GAÜ, Çetinkaya ve Soyer Hacıganimler ile oynayan Koopspor, GAÜ’yü 71-66, Çetinkaya’yı da 75-37 mağlup ederken, Soyer Hacıganimler’e 75-64 mağlup oldu. Şu ana kadar rakip potaya 210 sayı atan Koopspor’un 60 sayısını Kercem İnancı kaydetmesi de gözlerden kaçmadı.

Bu haber toplam 3812 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.