Unvanı korumak için mücadele edecekler

Unvanı korumak için mücadele edecekler

Merve Çelebi ve arkadaşlarının geçtiğimiz hafta şampiyon olduğu CEV kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Wagrain’deki ikinci etabı bugün başlıyor

A+A-

Merve Çelebi, Türkiye Milli Takımı ile geçtiğimiz hafta şampiyon olarak tamamladıkları Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci etabında sahne alıyor. Avusturya’nın Wagrain şehrinde geçtiğimiz hafta düzenlenen ilk etapta rakiplerini tek tek mağlup ederek ve sadece bir set vererek şampiyon olan Merve Çelebi, Bahanur Şahin ve Simge Yalçın yine aynı yerde bugün ve yarın oynayacakları müsabakalarla unvanlarını korumaya çalışacak.

Geçtiğimiz hafta 8 takımın yer aldığı organizasyonda bu hafta 15 takım mücadele edecek. Son olarak 16 ekibin yer alacağı belirtilen organizasyonda İtalyan ekibi Covid-19'dan dolayı katılım gösterenedi.

 

İlk turu bay geçtiler

Temsilcimiz Merve Çelebi ve arkadaşlarının yer aldığı Türkiye Milli Takımı, organizasyonda bir numaralı seri başı olarak yer alıyor. Türkiye takım sayısının azalmasından dolayı ilk turu bay geçti.

 

İlk maç 13.30'da Avusturya - Macaristan galibiyle

Türkiye ikinci turda Avusturya - Macaristan maçı galibiyetle karşılaşacak. Karşılaşma ülkemiz saatiyle 13.30'da başlayacak. Organizasyonda Türkiye’nin yanı sıra Avusturya, Çekya, Almanya, Macaristan, Litvanya, Slovenya ve Ukrayna olmak üzere 9 ülkeden 15 takım yer alacak.

Bu haber toplam 1599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.