United, Altay’ı açıkladı

United, Altay’ı açıkladı

İngiltere Premier Lig takımı Manchester United, Altay Bayındır'ın transferini açıkladı. İngiliz kulübü, Altay ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

A+A-

Fenerbahçe de Altay Bayındır'a veda etti ve transferin maliyetini açıkladı. İşte Sarı lacivertli kulübün Altay'a veda açıklaması:

 

"Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

2019 yılında kadromuza katılan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla hem takımımızın hem de taraftarlarımızın vazgeçilmezi oldu.

Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlık sorumluluğunu genç yaşta üstlenen Altay Bayındır, millî takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Bugüne kadar verdiğin tüm emekler için Altay Bayındır’a teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz."

Bu haber toplam 1030 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.