Ünal ve Mehmet Altın aynı takımda buluşuyor

Ünal ve Mehmet Altın aynı takımda buluşuyor

Mağusa Türk Gücü futbolcusu Ünal Kaya'nın Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Aydın Yıldızspor'a transferinin ardından Yonpaş Dumlupınar'dan Mehmet Altın da aynı takıma katılmak için Türkiye'ye gitti.

A+A-

Bu sezon futbol liglerinin oynatılmama kararının ardından tercihini Türkiye'den yana kullanan oyunculara bir yenisi daha eklendi. Yonpaş Dumlupınar'ın Yenicami'den rekor bir bedelle kadrosuna kattığı, ancak ülkede futbolun oynatılmama kararı sonrası henüz resmi bir müsabakada forma giydiremediği Mehmet Altın da Türkiye Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) transfer oluyor.

 

Ünal ile aynı takımda oynayacak

Mehmet Altın, bir süre önce kulübünden izinli olarak Türkiye BAL Ligi ekiplerinden Aydın Yıldızspor'a transfer olan Ünal Kaya'nın takımına katılmak için adadan ayrıldı. Böylelikle iki oyuncu Yenicami'de uzun yıllar birlikte oynadıktan sonra yeniden aynı takım çatısı altında bir araya gelecek.

 

Kulübü izin verdi

Ünal Kaya, Türkiye'ye transfer olmadan önce kulübü Mağusa Türk Gücü'nden izin alarak söz konusu transferi gerçekleştirmişti. Mehmet Altın da kulübü Yonpaş Dumlupınar'dan izin alarak Aydın Yıldızspor'a transfer olacak. İki oyuncu da sezonun tamamlanmasının ardından ülkemizdeki kulüplerine geri dönecek.

Bu haber toplam 2625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.