Ünal Kaya Aydınspor’da

Ünal Kaya Aydınspor’da

Ülkemizde futbolun bu yıl oynatılmama kararı sonrası MTG futbolcusu Ünal Kaya, Türkiye’de 4 aylığına Aydınspor’a transfer oluyor

A+A-

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonrasında ülke futbolunun bu sezon oynatılmaması kararı, beraberinde bazı futbolcuların Türkiye’ye transferini de getirdi. Ülke futbolunun ve Mağusa Türk Gücü’nün orta sahasındaki başarılı ismi Ünal Kaya, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Aydınspor’a katılmak için adadan ayrıldı.

 

4 aylığına forma giyecek

Konu ile ilgili olarak ulaştığımız Ünal Kaya, ülkede futbolun durmasından dolayı böyle bir karar aldığını belirtti. Kulübü Mağusa Türk Gücü ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten Ünal, 4 aylık bir süre için Aydınspor forması giyeceğini ifade etti.

 

MTG’ye teşekkür

Ünal Kaya, mevcut durumda Aydınspor’a transferinde kendisine kolaylık sağladığı için kulübü Mağusa Türk Gücü’ne de teşekkürlerini iletti. Kaya, dün sabaha karşı Ercan Havaalanı’nda yaptığı paylaşımla “Çok bunaldım, çok sıkıldım ama hiç bir zaman vazgeçmedim, vazgeçmeyeceğim” ifadelerini kullanarak transferinin sinyallerini vermişti.

Bu haber toplam 2160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.