“Umarım, en erken zamanda sahalara döneriz”

“Umarım, en erken zamanda sahalara döneriz”

Göçmenköy’ün genç oyuncusu Mevlüt Önal, bu sürecin bir an önce sonlanmasını temenni etti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in başkent ekiplerinden Göçmenköy’ün genç oyuncularından Mevlüt Önal, Coronavirüs salgını dolayısıyla lige verilen arayı değerlendirdi. Bu kargaşanın erken zamanda bitmesi temennisinde bulunarak, bu süreçte ‘evde kal’ çağrısı yaptı.

 

Önal: “Tüm dünyada bir an önce her şeyin normalleşmesini diliyorum”

Süper Lig ekiplerinden Göçmenköy’ün futbocusu Mevlüt Önal, konu hakkında alınan resmi önlemlere uyulması gerektiğini belirtti ve halka ‘evde kal’ çağrısı yaptı. Önal; “Ülkece çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bizden daha kötü durumda ülkeler var. Ülkemizin ve tüm dünyanın, bu olağanüstü dönemden en kısa zamanda çıkarak normalleşmesini diliyor, tüm halkımızı, birlikte hareket etmeye ve resmi önlemlere harfiyen uymaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

 

“Evde yaptığımız çalışmalar, sezon içinde yapılanlarla kıyaslanamaz”

Evden dışarıya çıkamadığı için çalışmalarını evde sürdürdüğünü anlatan Önal, yapılan bu çalışmaların yetersiz olduğunu ve sezon içerisinde yapılan antrenmanlarla kıyaslanamayacağını söyledi. Genç futbolcu, bu kargaşanın bir an önce sona ermesini de temenni etti. Önal; “Herkes gibi biz sporcularda federasyonumuzun vereceği kararları bekliyor ve süreci takip ediyoruz. Evde olduğumuz için kendi imkânlarımızla çalışsak da, bu çalışmalar, sezon içinde yaptığımız antrenmanlarla kıyaslanamaz. Eğer sezon kaldığı yerden devam edecekse, bu surecin en erken Nisan’ın ortalarında bitmesi gerekecek. Şu anda bile 1 aydır evimizde çalışıyoruz ama bizim için bu çalışmalar yeterli değil. Umarım bu kaos en erken zamanda biter bizde sahalara döneriz” dedi.

Bu haber toplam 1791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.