“Umarım camiaya yakışır bir takım yaratırız”

“Umarım camiaya yakışır bir takım yaratırız”

Süper Lig ekibi, Lefke’de yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Toygar Davulcu, yeni sezonda hedeflerinin ilk 10 olduğunu söyledi.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in batı ekiplerinden Lefke, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Toygar Davulcu, hem çalışmalar hakkında, hem de yeni sezon hakkında YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Yaklaşık bir aydır süren antrenmanlarında oyuncuların istekli ve arzulu olduğuna dikkat çeken tecrübeli teknik adam, bu istek ve arzuyu korumak istediklerini söyledi. Davulcu, yeni sezon için transfer düşünmediklerini sözlerine ekledi.

 

Davulcu: “Oyuncularımın istek ve arzularından memnunum”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Davulcu, uzun bir aranın ardından 17 Mayıs’ta sezonu açtıklarını ve çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini söyledi. Oyuncularının katılımından ve antrenmanlardaki istek ve arzularından oldukça memnun olduğunu belirten deneyimli teknik adam, “Ümit ederim ki, bu arzu ve istekleri devam eder ve Lefke camiasına layık iyi bir takım yaratırız” dedi.  Verilen ara sonunda tabii ki fiziksel kayıpları olduğuna dikkat çeken Toygar Davulcu, çok ciddi kayıpları olduğunu vurguladı, şu andaki antrenmanların Temmuz ayında yapacakları yüksek tempolu antrenmanlara hazırlık antrenmanları olduğunun bilgisini verdi.

 

“Transfer yapmayı düşünmüyoruz”

Lefke teknik patronu Toygar Davulcu, birçok mevkide takımın transfere ihtiyaçları olduğunu ancak pandeminin ülkemizde yarattığı ekonomik olumsuzların transfer yapma konusunda kendilerine büyük bir engel olduğunu ifade etti. Davulcu; “Bir de transfer piyasası çok yüksek. 500-600 bin TL’lerin konuşulduğu bir ortamda, bunun ülkedeki oynanan oyunla, tribünlerdeki ilgiyle doğru orantılı olduğunu düşünmüyorum. Bu rakamlarla bu ülkenin gerçekleriyle özdeşleşmez. Kulübümüzün ekonomik durumu böyle transfer yapmaya müsait değil, olsaydı dahi böyle bir transfer yapmayı düşünmezdim. Elimizdeki mevcut oyuncuların performans ve motivasyonlarını artırıp, onlara en iyi imkanları sunarak, Lefke’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

“Şu an için hedef ilk 10…”

Yeni sezon hedeflerinden de bahseden Lefke teknik patronu Davulcu, şu an için hedeflerinin ligi ilk 10 sıranın içerisinde olduğunu belirtti. Davulcu sözlerine şöyle devam etti: “Hedef bizim için ilk 10’unun içinde olmaktır. Biz şu anda hedef koyacak durumda değiliz. Genç takımlarımızdan takviye yaptık. Evet, 5-6 üst düzey, elit oyuncularımız var ama onun haricinde çok eksiğimiz var. O yüzden bugün itibariyle hedef ilk 10… Ha olur da önümüzdeki süreçte oyuncularımızın performansı artar, gençlerimiz A takıma uyum sağlar, dışarıda kiralık oynayıp şimdi takıma dönen oyuncuların performansı artarsa da iyi bir takım olabiliriz, o zaman daha üst noktaları hedef olarak koyarız.”


Teknik kadroya Yurttaş da katıldı

Lefke teknik heyetine Zihni Yurttaş da katıldı. Toygar Davulcu’nun öncülüğünde görev yapan Lefke teknik heyetinde Arif Solkanat ve Zihni Yurttaş bulunuyor.

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.