Ülkü Yurdu’nda Ertay dönemi

Ülkü Yurdu’nda Ertay dönemi

Baf Ülkü Yurdu’nun yeni Başkanı Ahmet Ertay oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nun Olağan Genel Kurulu bu akşam kulüp binasında yapıldı. Başkanlık seçimine tek aday olarak giren Ahmet Ertay üyelerin onayını alarak Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.

 

Pilli ve Uzun da katıldı

Kırmızı yeşilli ekibin Olağan Genel Kurulu’na Sağlık Bakanı Ali Pilli ve Eğitim Orta Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun da katıldı. Toplantı öncesinde söz alan Sağlık Bakanı Ali Pilli, geçmişte Baf Ülkü Yurdu’na hizmetleri olduğunu hatırlatarak, Ülkü Yurdu’na yeni dönemde başarılar diledi.

 

Faaliyet ve Mali Rapor onaylandı

İki yıllık Faaliyet Raporu Başkan Erhan Arıkan, Mali Rapor ise kulübün eski başkanlarından Mehmet Kadri tarafından okundu. İlk olarak Faaliyet Raporu üyelerin onayını sunuldu ve rapor onaylandı. Mali Rapor okunurken tartışmalar çıksa da, rapor onaylandı.

 

Yeni Başkan Ahmet Ertay

Faaliyet ve Mali Rapor’un aklanmasıyla Genel Kurul gereği başkanlık seçimine geçildi. Daha önceden tek aday olan Ahmet Ertay, üyelerin onayını alarak, Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü’nün yeni başkanı oldu.

 

Ertay: “Benim sevdam çocukluktan…”

ahmet-ertay-002.jpg

Kulübün yeni Başkanı olan Ahmet Ertay, onay aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Ertay konuşmasında; “Yıllardan beridir,  Baf Ülkü Yurdu’nun içindeyim. Benim Baf Ülkü Yurdu’na sevdam çocukluktan geliyor. Zaman içerisinde çeşitli kademelerde bulundum. Şimdi ise başkanlığa soyundum. Önümüzdeki süreç çok zor geçecek. Bunun bilinciyle bu göreve geldik. El birliğiyle el ele verip, kulübümüzü eski günlerine taşımaya çalışacağız. Beni bu göreve getirdiğiniz için herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 3486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.