“Ülkü Yurdu kendi geleceğini garanti altına almalı”

“Ülkü Yurdu kendi geleceğini garanti altına almalı”

Baf Ülkü Yurdu’nda hafta içi gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık görevine getirilen Ahmet Ertay, Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına açıklamalarda bulundu.

A+A-

Baf Ülkü Yurdu’nda hafta içi gerçekleştirilen genel kurulda başkanlık görevine getirilen Ahmet Ertay, Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına açıklamalarda bulundu. Ertay, kulübün sağlam zemine oturarak, mantıklı hareket ederek, öze dönerek kendi geleceğini garanti altına alması gerektiğini belirtti.

 

Ertay: “Tarihi bir genel kurul oldu”

Baf Ülkü Yurdu’nun genel kurulunun tarihi bir genel kurul olduğunu belirten Ahmet Ertay,  “Belki de hiçbir kulübün genel kurulunda görülmeyen kalabalık oldu. Bize de ciddi şekilde moral oldu. Biz geçmişte 86-90 yılları arasında şampiyonluk dönemlerindeki gibi bir genel kurul yaptık. Bizim için kolay olmadı, uzun bir süreç oldu. Baf Ülkü Yurdu sağlam zemine oturarak, mantıklı hareket ederek, öze dönerek kendi geleceğini garanti altına alır diye ümit ediyorum” dedi.

 

“Artık boş yere para vermeyeceğiz”

“Ne kadar gelir elde ederseniz edin, giderler daha da önemlidir” diyen Ertay, “Fuzuli harcamalar, futbolcu transferler gibi konularda dikkat edilmesi gerekir. Biz artık boş yere para vermeyeceğiz. Bu yanlışları yaptık diye düşünüyorum, bunların da bedelini ödüyoruz” açıklamasını yaptı.

“Yapacaklarımızı kısa, orta ve uzun vadeli yapacağız diye düşünüyorum” diyerek sözlerini sürdüren Ertay, “Bir de albenisi olan yerdeyiz. Nasıl biz bu şartları yatırımlar yaparak daha iyi noktaya getiririz diye konuşacağız. İnanıyorum ki iyi noktalara getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Herkes sabırlı olacak, belki de bedeller ödeyeceğiz”

Baf Ülkü Yurdu’nun Güneyden gelerek Güzelyurt’a yerleştiğini, kulübe sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Ertay, “Diğer inisiyatiflerle gidip destek anlamında tek tek görüşeceğiz. Mesarya’daki, Yeşilova’daki, Karpaz’daki Baflıları nasıl destek verebilmesi için çekebiliriz, bunun çalışmasını yapacağız. Herkes sabırlı olacak, belki de bedeller ödeyeceğiz ama üyelerin kulübe sahip çıkması lazım” dedi.

Bu haber toplam 2677 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.