Ülke futbolunun 'Tanny'si veda etti

Ülke futbolunun 'Tanny'si veda etti

Uzun yıllar ülke futbolunda birçok takımın formasını giyerek başarılar elde eden, son olarak AKSA Süper Lig'de Doğan Türk Birliği formasını terleten Tansel Ekingen yeşil sahalara veda etti.

A+A-

Deneyimli futbolcu bugün oynanan Cihangir maçı ile birlikte kariyerini noktalarken yaşamına İngiltere'de devam edeceği öğrenildi. 'Tanny' lakabı ile bilinen futbolcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada kariyerini tamamladığını ve bu süre içinde kendisine destek olan herkese şu sözlerle veda etti:

 

"İngiltere'de başlayan profesyonel futbol hayatıma bugün KKTC’de noktayı koyuyorum. Çok güzel dostluklar biriktirdim futbol hayatım boyunca. Sayısız başarılar şampiyonuklar kupalar ve zaferlerle geçen bir kariyerim oldu. Her zaman gençlere örnek bir futbolcu olmaya çalıştığım kariyerim de, bana destek olan oynadığım tüm takım arkadaşlarıma, ve son güne kadar bana kucak açan Kıbrıs Türk Futboluna sonsuz teşekkürler. Milli takım hocalarıma, çalıştığım tüm Kulüp hocalarıma , Başkan ve Yönetimlerine Federasyon Başkanıma, aldığım bu karar da yanımda olan Bayar Başkanıma , iyi günde kötü günde sağlıkta sakatlıkta yanımda olan aileme, eşime, kızıma sonsuz teşekkür ederim."

Bu haber toplam 632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.