UKÜ ve Miracle Esentepe finalde

UKÜ ve Miracle Esentepe finalde

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen China Bazaar Derviş Mişon Turnuvası’nda kadınlarda finale yükselen ekipler Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Miracle Karşıyaka oldu.

A+A-

Salı akşamı CIU Arena’da oynanan karşılaşmalarda Şahlan’ı mağlup eden Miracle Esentepe ile Yükseliş’i yenen UKÜ, turnuvada finale yükseldi.

Gecenin ilk karşılaşmasında Şahlan ile Miracle Esentepe takımları mücadele etti. Maçın başından sonuna oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Miracle Esentepe takımı ilk devreyi 17-8 önde kapatırken, ikinci yarıda etkili oyununu devam ettirdi ve karşılaşmayı 41-23 galip kapatarak adını finale yazdırdı.

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise UKÜ ile Yükseliş takımları mücadele etti. Oyunun genelinde skor üstünlüğünü elinde tutan UKÜ ilk devreyi rakibi karşısında 21-4 önde kapatırken, rahat oyununu maçın ikinci devresinde de sürdürdü ve sahadan 39-12 galip ayrılarak finalde Miracle Esentepe’nin rakibi oldu.

China Bazaar Derviş Mişon Turnuvasında kadınlar finalinde UKÜ ve Miracle Esentepe takımları 13 Ocak Cuma günü Atatürk Spor Salonunda karşılaşacak. Erkekler yarı final mücadelesinde ise bu akşam Atatürk Spor Salonu’nda saat 18.00’de CB Gençlik Gücü – MGA, saat 19.45’te ise UKÜ – Yükseliş takımları karşılaşacak.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.