UKÜ ve GG galibiyetle başladı

UKÜ ve GG galibiyetle başladı

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyükler Erkekler Ligi’nde 2023-24 sezonu Perşembe günü başladı.

A+A-

Yeni sezonun açılışında Yükseliş ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), Taşkınköy ile China Bazaar Gençlik Gücü takımları karşı karşıya geldi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan iki karşılaşmada UKÜ Yükseliş’i, Gençlik Gücü ise Taşkınköy’ü mağlup ederek lige galibiyetle başlamış oldu. Gecenin ilk karşılaşmasında Yükseliş ile UKÜ takımarı karşı karşıya geldi. Maçın başından sonuna kadara çekişmeli geçen maçın ilk devresini UKÜ rakibi karşısında 14-12 önde kapatırken, maçın ikinci deversinde de çekişmenin yaşandığı mücadelede karşılaşmayı 33-32 kazanan UKÜ lige galibiyetle başlamış oldu.

Gecenin ikinci karşılamasında ise son şampiyon Gençlik Gücü ile Taşkınköy takımları karşılaştı. Maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan Gençlik Gücü ilk devreyi rakibi karşısında 23-12 önde kapatırken karşılaşmayı da 49-29 galip kapatarak lige yine oldukça iyi bir başlangıç yaptı.

Yükseliş - UKÜ karşılaşmasında Yükseliş’ten Hasan Yılmaz 14 gol kaydederken, UKÜ’den Birol maçı 12 golle tamamlayan oyuncular oldu. Taşkınköy - G. Gücü maçında ise GG takımından Ahmet Altan 12, Zeeb ise 13 golle maçı tamamlayan isimler oldu.

 

Fotoğraflar: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 983 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.