UKÜ ve GG avantaj yakaladı

UKÜ ve GG avantaj yakaladı

Hentbolda dün akşam kadınlar ve erkekler final serilerinin ilk karşılaşmaları oynanırken, kadınlarda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve erkeklerde Gençlik Gücü geceyi galibiyetle kapadı.

A+A-

Gecenin ilk karşılaşmasında Kadınlar Süper Ligi finalinde DİGEM ile UKÜ bir araya geldi. Maçın ilk devresini 16-22 önde kapatan UKÜ, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürerek sahadan 33-45 galibiyetle ayrıldı.

Gecenin ikinci karşılaşmasında ise Erkekler Süper Ligi finalinde G.Gücü ile Özgür Adımlar takımları mücadele etti. İlk devresini Özgür Adımlar karşısında 23-12 önde kapatan GG maçı da 44 – 35 galibiyetle tamamlayarak ikinci maç öncesi büyük avantaj elde etti.

hentbol-final.jpg

UKÜ avantaj sağladı: 33-45

Kadınlar Süper Ligi final serisinin ilk maçında DİGEM karşısında iyi bir oyun sergileyen UKÜ, ilk devresini 16-22 önde kapattığı karşılaşmayı da 33-45 kazanarak ikinci maç öncesi avantaj sağladı. UKÜ’de Sevilay ve Aysel 8’er golle galibiyette ön plana çıkarken, DİGEM’de Aysu 10 golle maçın en skorer ismi oldu.

hentbol-final-2.jpg

GG tecrübesiyle: 44-35

Erkekler Süper Ligi final serisinin ilk maçında ise Gençlik Gücü ile Özgür Adımlar mücadele etti. Rakibi karşısında ilk devreyi 23-12 önde kapatan GG, maçı da 44-35 galibiyetle tamamlayarak ikinci maç öncesi avantajı ele geçiren taraf oldu. GG’de Doğay 9 golle öne çıkan isim olurken, Özgür Adımlar’da Özgür, Berkem ve Kaan 6’şar golle oynayan isimler oldu.

Alınan bu sonuçlarla birlikte kadınlarda UKÜ, erkeklerde ise GG ilk maçların galipleri olurken, finalin ikinci maçları 2 Temmuz Cuma akşamı oynanacak.

Bu haber toplam 575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.