UKÜ ve Esentepe bir adım önde

UKÜ ve Esentepe bir adım önde

Hentbolda büyükler final serisi heyecanı Çarşamba akşamı başladı.

A+A-

Dem’s Construction Büyük Erkekler ve Kadınlar Süper Ligi’nde oynanan ilk maçların ardından erkeklerden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ), kadınlarda da Miracle Esentepe serilerin ilk maçlarını kazanan taraflar oldular.

Atatürk Spor Salonunda oynanan gecenin ilk karşılaşmasında kadınlarda UKÜ ile Miracle Esentepe takımları kadın takımları karşı karşıya geldi. İlk devreyi UKÜ rakibi karşısında 14-13 önde kapatırken, ikinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Miracle Esentepe sahadan 31-27 galip ayrılarak final ilk maçını kazanan taraf oldu.

Gecenin ikinci maçında ise erkeklerde UKÜ ile China Bazaar Gençlik Gücü takımları mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen maçın ilk devresini rakibi GG karşısında 17-16 önde kaptan UKÜ sahadan da 34-31 galip ayrılarak final ilk maçını kazanan taraf oldu.

Serilerin ikinci maçları 3 Haziran Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Saat 18.00’de UKÜ ile Gençlik Gücü takımlarının mücadelesinin ardından saat 20.00’de UKÜ ile Miracle Esentepe karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.